Velkommen hos seniorherrer

Denne hjemmeside er oprettet med henblik på information og vejledning til medlemmer af Senior-Herrer i Herning Golfklub.
Som medlem af Senior-Herrer, betaler man et kontingent. Beløbet bliver fastlagt på den årlige ordinære generalforsamling, og er for indeværende sæson kr. 100,-

For at være medlem og deltage i Senior-herrernes turneringer og udflugter, skal vedkommende være medlem af nedenstående medlemskategori i Herning Golfklub.
Som noget nyt, kan hverdagsmedlemmer nu også deltage i "Vestjysk Old Boys-turnering".

Rettighederne vedrørende de forskellige medlemskategorier, kan læses på Herning Golfklubs hjemmeside.
  • Senior fuldtidsmedlem.
  • Senior hverdagsmedlem.
  • Senior 80+
Ved at klikke på tekstmenuen til venstre, kan man se indholdet af diverse undermapper.

Såfremt nogle medlemmer har et ønske eller et spørgsmål vedrørende vores interne klub, er de velkomne til at kontakte et medlem af den, til enhver tid siddende komitemedlem.

Komiteen for Senior-Herrer.

Alle Herning Golf Klubs mandlige medlemmer, der i 2012 fylder 55 år eller er ældre, er meget velkomne til åbningsturnering og til de øvrige aktiviteter, som vi har på sommerens program.

Vi tilmelder normal altid til 18 huller.

Nye medlemmer: Dit handicap må højest være 42 HCP.

Tilmelding til vore turneringer sker på golfbox til de enkelte torsdage inden tilmeldingsfristens udløb, som normalt er onsdage kl. 12:00.

Starttider i 2013:

I vinterperioden indtil 1.april starter vi kl. 10:00

I sommerperioden:
• I april og September starter vi kl. 09:00
• I maj, juni, juli og august starter vi kl. 08:30
• Fra 1. oktober starter vi kl. 10:00

Undtagelser:
• 10. oktober, hvor vi spiller Vestjysk Old Boys i Herning, starter vi kl. 09:15
• 24. oktober afslutningsturnering/generalforsamling, starter vi kl. 12:00
• 5. december juleturnering, starter vi kl. 11:00

Ny tilmeldingsfrist er fra 1. april 2012 tirsdage kl. 12:00.

Husk, at scorekort skal være afhentet senest 1/2 time før gunstart.

Læg mærke til, at der på specielle dage gælder andre frister for tilmelding.

Turneringsprogram.

Som det ses af turneringsprogammet, er der igen i år en række spændende turneringer. Selvfølgelig en lang række på vores egen bane, men der er også flere udflugter til andre baner, og vi får ligeledes besøg udefra. Vi har igen i år aftalt et samarbejde med seniordamer omkring afvikling af en række fællesturneringer og udflugter. Se sommerens turneringsprogram her.

Samarbejde med Vestjyske klubber.

Igen i år samarbejder vi med Dejbjerg, Lemvig, Holstebro, Nordvestjysk og Viborg

i Vestjysk Oldboys. Samarbejdet startede i 1975

Vi byder jer velkommen til en ny sæson og ser frem til mange spændende turneringer. Vi ses.

« november - 2017 »