Vestjysk Old Boys

Byturneringen har eksisteret siden 1975 altså i 36 år
Hvert år mødes senior-herrer, fra Nordvestjysk, Holstebro, Viborg, Lemvig, Dejbjerg og Herning

6 gange for at spille golf, på de respektive baner.

Det samlede deltagerantal er max. 120. Hver klub må stille med 20 spillere, og såfremt en klub ikke stiller med 20 spillere, må den arrangerende klub supplere op til de 120 spillere.

Turneringerne afholdes den 3. torsdag i månederne maj - juni - juli - august - september og den 2. torsdag i oktober.

Deltagerne deles op i 3 lige store grupper (HCP-grænser) og ingen spiller uanset HCP kan få tildelt mere end max 36 slag på de respektive baner

For at kunne deltage skal du være medlem af Seniorherrer afdelingen.

Resultatet opgøres efter hver turnering således:

De bedste 6 scores fra hver by/klub tæller med i byturneringen

Der bliver hvert år kåret en samlet vinder - klub - af årets 6 turneringer

Historik:
Sammenslutningen Vestjysk Oldboys, blev oprettet i 1975

Initiativtager var Nordvestjysk Golfklub i Thisted. Den første formand var Bondo fra Thisted, som senere blev afløst af Anders Kingo, Lemvig Golfklub. I de sidste mange år er posten som formand gået på skift.

I starten var der 5 klubber, Nordvestjysk, Holstebro, Viborg, Dejbjerg og Herning.

Vi spillede hvert år 5 turneriger, en på hver af de respektive klubbers baneanlæg. Der var aftalt at man til disse turneringen i mange år kun betalte reduceret green-fee. I slutningen af 90´erne da Viborg byggede nyt klubhus, var Viborg ude af samarbejdet i 2 år, og Viborgs plads blev overtaget af Lemvig. Viborg kom dog tilbage efter de 2 år, og sammenslutningen bestod herefter af 6 klubber, nemlig:

Vestjysk, Holstebro, Viborg, Dejbjerg, Lemvig og Herning.

De samme klubber som i dag. Samarbejdet har siden forløbet gnidningsløst, bortset fra at Holstebro i 2000 ønskede at aftalen skulle genforhandles.Aftalen blev genforhandlet uden væsentlige ændringer, og fungerer tilfredsstillende for alle parter.

De første 28 år spillede vi om en vandrepokal, som nu står et eller andet sted og samler støv!

Nu spiller vi i en særdeles hyggelig atmosfære og ikke om nogen vandrepokal, men alene om
æren/håne-retten.
Vi er alle "lune jyder", og vi hygger os virkelig sammen, når vi deltager i turneringerne..
Men vi spiller selvfølgelig alle for at vinde.

Byturneringen i Vestjysk Old Boys har nu eksisteret i 35 år, og interessen for at deltage er fortsat stor, hvilket vi kan registrere ved tilmeldingen/interessen for at deltage er næsten optimal.

Er du medlem af Seniorherrer afdelingen, og har du lyst til at deltage i turneringerne, og har du lyst til at spille sammen med os på de respektive baner, vil jeg opfordre dig til at tilmelde dig en af turneringerne på golfbox. De 20 først tilmeldte til de respektive turneringer, kommer med.

22. juli 2011/Roald

« juli - 2014 »