Velkommen til tirsdagsdamernes hjemmeside

Kære Tirsdagsdamer

Opdateret 03-10-2018

Sæson -afslutning -28. september 2018

44 damer havde valgt at være med til afslutningsmatchen.
Det var en 9 hullers overraskelsesmatch, så alle var ret spændte inden vi mødtes kl. 15.00.
Formand Signe løftede sløret – vi skulle spille fra tee 45 og måtte kun bruge 3 redskaber udover putteren.

Og det var samtidig en holdmatch, hvor de 3 bedst tællende scores på hvert hul talte.

Det var dejligt vejr og humøret var højt. Og den kørende forplejning var uden sidestykke. 2 lækre ”Quinder” kom rundt og serverede champagne, flødeboller og småkager.

Det var slet ikke så nemt kun at spille med 3 redskaber.  Nogle kom ind med mange point og nogle med knap så mange. Men en sjov og hyggelig eftermiddag.

Derefter generalforsamling og spisning, med uddeling af diverse præmier.

Vinder holdet:

2. plads:

3. plads:

Årets Spiller
Inge Rønnow Sander

Scoretavle brutto:
Rita Schultz
Inge Rønnow Sander

Scorekort Netto:
Judith Skelkjær
Helle Orloff

Birdies:
Hanne Zacho

Resten af aftenen stod på ren råhygge, med gæt en sang quiz, som slet ikke var så nem.

TAK FOR EN DEJLIG SOLRIG SÆSON

Opdateret 17-09-2018

Indbydelse til afslutning 2018 kan ses her

Opdateret 09-09-2018

Mexican Scramble d. 04. september.
48 skønne damer mødte op i det dejlige efterårsvejr.

Vi spillede Mexican Scramble, en rigtig hyggelig hold-match, som ikke tager så lang tid at spille, da man udover at alle på holdet slår fra tee stedet, kun spiller med ”3 bolde”. Den spiller, hvis bold bliver valgt, får ikke lov at slå næste slag. Og kun en bold skal i hul.

Rundt på de forskellige hold, blev der ivrigt diskuteret, hvilken bold der nu også lå bedst, og om det nu ikke var bedre at tage den anden bold, da den måske var nemmere at få på green.
Alle hold blev dog enige, og vi var alle kommet ”ind”, inden det blev mørkt.

Sponsor var Louis Nielsen, som havde MEGET MEGET flotte præmier med.

2 dejlige piger fra forretningen var mødt op for selv at overrække præmierne.

1. præmie

2. præmie

3. præmie

Udover de 12 præmier, havde de på vores pladser ved bordet lagt en lille taske med brillerens mv. og deri lå også et ”nummer”. De trak derefter en hel del numre ud, der hver fik 3 bolde.

Derudover havde de et gavekort med - til 1 stk. valgfri brille - værdi op til 6.695,-

Spændingen var ret stor da de trak nummeret op af ”posen” - den heldige vinder af gavekortet blev en meget glad Margit Buskov.

Opdateret 24-08-2018

Match mod Ikast d. 21.08.
88 dejlige damer var mødt op, heraf 35 fra Ikast.

Igen en match i det skønneste vejr. Greens var flotte, banen lidt ”tottet”, men græsset er mange steder på vej.
Så alt i alt en dejlig match.

MEN - vi er nødt til at sige, at vi må bøje os for overmagten.
Ikast vandt og Signe måtte overrække vandre-lysestagen til Lone fra Ikast.

Det er de 10 bedste scores fra begge hold der er tællende, og Ikast vandt med 362 mod 341.
Og sikke nogle scores de fik. Vinderen fik hele 44 point.

Nå, men der er ikke andet at gøre end at træne til retur ”kampen” i Ikast, til næste år
Præmier denne aften var fra Lind Strik og Golfeksperten. Tusind tak til dem.

Opdateret 10-08-2018

Snorematch d. 07.08.

Hvad skal vi med ½ m. snor?

Efter en god forklaring om at vi måtte bruge den ½ m. snor, lige så mange gange som vi har antal slag, og at det var ”frit” at bruge den, indtog vi banen.

Det var skønt, skønt vejr, så alle betingelser for en god match var til stede.

Rundt omkring på hullerne så man damer ligge på knæ, for at måle om der skulle bruges 1 eller 2 snore. På hul 4 snores der bolde op af vandet. Mange snorer bolden op af bunkers.

Og ligeså ud af skovkanten. Der er god brug for dem. Men der er jo også dem der ”gemmer”.

Og pludselig mangles der kun 2 huller og man har 10 ”snore” tilbage. Så er det, man kan komme i hul ved at bruge 8 snore. Sådan.

Aftenen sluttede med uddeling af skønne præmier fra Rikki Vanggard

Her ses dagens vindere:

En rigtig hyggelig match.

Opdateret 26-06-2018

Se billeder fra udflugten under Udflugt

Opdateret 26-06-2018

Her en lille hilsen fra gæsteskribenten, som på grundlovsdag den 5. juni, havde iført sig shorts, soltop matchende læbestift og fuld af charme, selvtillid og lækkert hår, var klar til den årlige venindeturnering.

Jeg var nemlig blevet inviteret af min dejlige veninde Rita Steenholt, så den skulle have fuld skrue. Det fik den også – der var bare lige det – det var der også andre 47 venindepar der havde sat sig for.

Vi vandt ikke – men havde en dejlig eftermiddag og aften. Og det var skønt at se alle I dejlige tirsdagsdamer og mærke den gode stemning i klubben. Det var en perfekt sommerdag med kølig rose på terrassen, da vi kom ind.

Stort tillykke til venindevinderne med 51 point.

Tak til Børge og Co. for dejlig lækker mad.

Og en kæmpe tak til turneringens sponsor JYDEPOTTEN for flotte præmier.

Her ses vinderne:

Opdateret 19-03-2018

Tuneringsprogram fanen er opdateret med 2018 programmet.

Åbningsturneringen er d. 3. april.
Alle damer i Herning Golflub er inviteret på mail (Hcp. max 48).
Se åbningsprogram her

« oktober - 2018 »