Velkommen til tirsdagsdamernes hjemmeside


Opdateret 20-10-2015

Kære Tirsdagsdamer,

Så sluttede vores golfsæson i Tirsdagsdamerne med et brag af en hyggeeftermiddag og skøn festlig aften. Og sikke et vejr til vores afslutning. Skøn skøn lun sensommer – det havde vi sørme også fortjent.

Vi var 52 spiller til en 9-hullers overraskelsesturneringen, som blev skudt i gang med et glas champagne. Jo vi forstår at gøre det med stil.
Vi fik fundet vores makker og så skulle der voteres, hvilke 3 jern vi hver især ville have med ud. Puha, min makker og jeg havde valgt sandjern fra – ikke smart, nu vi begge lige skulle i 2 bunkers den dag!!!

              
 

Vi var 56 glade og feststemte kvinder til en super dejlig middag begået af Steen, Bodil og Henrietta. Tak for det. De fik hver en flot ”efterårsdusk” som tak for en skøn sæson.

Men inden vi kom så langt, skulle vi lige afholde generalforsamling. Til små Tapas og Hvidvin. Sonja  blev udnævnt til ordstyre og dette hverv  blev udført med myndig og fast hånd.
Formand Signe aflagde beretning.  Fortalte om eller skal vi sige genopfriskede vores til tider meget våde sæson.

Kassere Brita aflagde beretning. Alt i alt ser vores økonomi rigtig fornuftig ud. Takket være den store tilstrømning af skønne tirsdagsdamer og gode aftaler med sponsorer.
Eva og Hanne ønskede at stoppe i komiteen – pladserne overtages af Inge Rønnow Sander og Kirsten Sørensen. Velkommen til jer. Og tak for den store indsats til  Eva og Hanne.

Komiteen mente at alle nok trængte til at røre lattermusklerne og vi stemmebåndene efter hovedretten, hvorfor vi begik et lille nummer iført sydvest, gummistøvler, vaders, redningsvest, svømmefødder og hvad vi ellers kunne finde samt en gummibåd. Altså alt det udstyr som vores sæson egentlig til tider havde krævet.

              

Så blev der tid til dessert og endelig de flotte præmier. Tak til vore sponsorer som denne aften var: Rikke Vanggard, Hair Design for You, Pedersbæk, Helm, Hotel Eyde, Dyrby’s , Novotex, Tif & Tiffy, Golfklubben, og Aleris.


                         


Og så en tak til alle I skønne tirsdagsdamer for endnu en dejlig sæson og for jeres opbakning til vore klub i klubben.
Vi i komiteen glæder os  til at se jer alle – og flere til – i den kommende sæson 2016. Opdateret 10-09-2015

HUSK at melde jer til ÅRAFSLUTNINGENSTURNERINGEN FREDAG DEN 2. OKTOBER – 9 HULLER MED GUNSTART KL. 15.00.
DET ER EN OVERRASKELSESTURNERING = vi har endnu ikke besluttet os for spilleformen den dag. Men den er forhåbentlig god for os alle – altså vores egen spilleform J


Opdateret 07-09-2015

Kære Tirsdagsdamer, Sæsonen går på hæld.

Årets sidste månedsturnering ”Mexican Scramble” blev afviklet tirsdag den 1. september 2015. Jo det er den sidste, for den 2. oktober har vi Årsafslutningsturnering.!!!

Tilbage til tirsdag den 1. september. Sikke et vejr – igen igen igen, men denne gang blev turneringen gennemført og næsten i tørvejr. Og humøret var højt. På hvert hold blev hver enest bold vurderet og der blev voteret. Greens blev læst, til højre eller til venstre, der var jo faktisk 3 forsøg.

Flotte scores – vinderbolden kom ind med 71 bruttoslag. Efterfulgt at 2 x 75 bruttoslag. Godt gået. Der blev uddelt velfortjente meget flotte præmier fra Louis Nielsen – tusind tak til jer. Og tak til Hotel Eyde for dejlige gavekort til en hyggeaften.

Også  tak til Steen og Bodil og co. for gode ben, salat og kartofler.

             

RIGTIGT set af den skarpe læser!!!  – vi har slet ikke skrevet et ord om byturneringen mod Ikast tirsdag den 18.8. MEN den er da heller ikke værd at skrive om. Vi tabte – og STORT. øv øv. Pigerne fra Ikast var da vist brandvarme den dag. Vejret ingen undskyldning fra vores side. Det var en super dejlig lun solskinseftermiddag og aften.

Som der blev nævnt i tirsdags, så er turneringen den 15. september aflyst pga mørke. Ikke fordi vi er mørkeræd, men vores bolde er bange for, at vi ikke kan se hvor de lander, og derfor ikke kan finde dem!!


Opdateret 06-08-2015

Kære Tirsdagsdamer,

Igen en tirsdagsdameturnering med udfordringer og hårde prøvelser. Her tirsdag den 4. august, hvor gansynsglæden var stor efter en lang sommer.
Der blev fulgt intenst med på vejr radarerne i timerne op til kl. 16, (næsten som FCM mod Cypern senere på aftenen) hvor, hvordan, og hvornår ville tordenvejret ramme os ? eller ville det drible uden om!!!
Men nej vi fik lige lov at gå 4-5 dejlige huller inden himmel og jord stod i et og lynskurerne måtte tages i brug. Og kl. 17.22 blev vi så piftet ind. L øv øv øv, endnu engang måtte vi aflyse.
Tak til Bodil og Co. for hurtigt at skrue op for blusset til kyllingebryst med nye kartofler og agurkesalat J
Og tirsdagsdamerne gav en fl. vin til hvert hold.
Vi har bestemt at afvikle denne turnering ”spillet om den røde bold” og med Rikki Vanggaard som sponsor tirsdag den 15. september 2015 kl. 16. Så vi håber at I alle kan være med der igen. Og at skyerne simpelthen er udtørret.
Husk at tilmelde jer på Golf Box.
HUSK også at tilmelde jer til By turneringen mod Ikast i Ikast den 18. august. Samt næste månedsturnering den 1. september.Opdateret 24-07-2015

Kære Tirsdagsdamer

Næste månedsturnering er d. 4. august:
Rikki Vanggaard "Slaget om den røde bold" stableford.

Bymatch mod Ikast i Ikast:
Du kan tilmelde dig til bymatch den 18. august mod Ikast her
Seneste tilmelding er den 13. august kl. 18.00

Vi glæder os til igen at spille mod Ikast :-)
Opdateret 06-07-2015

Kære Tirsdagsdamer, 

Se hvilken morgenstund .....  wauw for et helt fantastisk super dejligt skønt sommervejr vi stod op til i tirsdags – og vi skulle på vores årlige udflugt. Til en omgang Hallington pål Mariager Fjord Golf.

Bussen blev pakket og der blev holdt mandtal. Vi var 37 på listen – men 38 i bussen. Og nej vi havde ikke talt chaufutten med J Men lille Anna havde sneget sig med ind i bussenJ godt du kom med.

Turen op til Mariager var en lise for sjælen – den var meget smuk.  Jo der var godt nok dejligt. Og sikke en modtagelse i Klubhuset med duftende kaffe og friske rundstykker.

Og sikke en bane vi spillede; den var så flot og velholdt. Heldigvis spillede vi med hvide bolde, så var den da til at finde mellem alle grankoglerne J Vi havde godt nok fået at vide, at det var bedst at slå lige – her kom så et lille rim!! MEN der var jo en lille vind fra tid til anden som ville det anderledes. Det var dog vist ikke en vind der sendte min makkers bold på greenen på hul 18 istedet for på hul 9!!!. Men det udløste dog vældige grin.

Efter en dejlig runde med op og nedture – det var jo en kuperet bane!! - kom vi ind til et skønt og velfortjent frokost bord.  Vi spillede i 2 rækker og der var præmier til de 8 bedste i hver række. Tillykke til alle vinderne.

Og tak til vore sponsorer på denne skønne tur: Ringkøbing Landbobank, Carite Sport, Huset Tolstrup, Bravo Tours, Golfstore, Lind og NuSkin.
Og der var greenfee billetter i klappepræmie. Flot dag.

Husk at vi kan spille hele juli måned med.

Næste turnering er den  tirsdag den 4. august. Husk også at melde jer på denne.

Rigtig dejlig sommer til jer alle fra os i komit’en.

*****************************

Efter mangen møje og besvær blev vores årlige venindeturnering afholdt tirsdag den 16. juni.

36 venindehold stillede til start. Og alle gennemførte også.

Det blev en fin og dejlig dag med flotte scores og præmier. Hanne og jeg kunne desværre ikke deltage, vi var på cruise i Norge, men indraportterede vores score på 42 point, hørte dog aldrig om vi kom i præmierækken !!!

Tusind tak til  vore sponsorer for de flotte præmier: Gut Apeldör og Gut Uhlenhorst v/Jørgen Munk, Lind og Rebecca Posselt samt Benefit Herning.

Og tak for mad til Bodil og Steen.Opdateret 02-06-2015

Kære Tirsdagsdamer og Kære Tirsdagsdameveninder,

ØV ØV ØV - Det er bare som om at vi ikke kan få lov til at lykkes med vores årlige venindeturnering.

DET ER DA GODT NOK TRÆLS, at vi igen idag her den 2. juni må aflyse pga mega dårligt vejr LL Lige præcist i dag skulle solen have skinnet og vi skulle have spillet i shorts og sommerhat. Men igen ville vejrguderne det anderledes.

Vi har nu flyttet turneringen til den 16. juni og I kan allerede nu tilmelde jer og veninden på golfbox. Og så håber vi da, at jeres veninde ikke har fået kolde fødder. Vi tror på at den 16. juni vil det være tørvejr. Vi tør ikke love solskin etc. men vi håber og tror på tørvejr  og at 3. gang er lykkens gangJ

Så gang i telefonen igen igen og til tasterne og så ind på golfbox. Vi glæder os til at se jer igen den 16. juni.

Mange hilsner fra Tirsdagsdamekomit’en.


Program til udflugten d. 30. juni kan ses her

Opdateret 11-05-2015

Kære Tirsdagdamer og Tirsdagsdameveninder,

Sikke en  5. maj 2015.

Det var Danmarks befrielsesdag og samme dag havde 98 forventningsfulde tirsdagsdamer skrevet sig på  sammen med en veninde vores årlige Venindeturnering.

 

Men netop lige på denne dag havde vorherre også bestilt en vvs mand der skulle tømme samtlige rør for vand, banke og svejse nye samme, hvilket betød regn i stride strømme og  lyn og torden henover Herning .

Vores turnering måtte derfor aflyses L

 

Men heldigvis er vi ikke sådan at slå ud. Alle mødte glade og snakkende til kaffe og brownies kl.  16. Vi fik delt præmier ud for de andre tirsdage, sunget ”Det har så nyeligt regnet”, og senere naturligvis ”Danmark Frit”. Nogle af præmierne, som skulle have været uddelt  i denne turnering går videre til næste turnering som er den 2. juni. Resten gemmer vi til senere.

 

 Rita Steenholt fra Rebecca Posselt (som var en af aftenens sponsorer) spurgt om der var steming for noget lagersalg kl. 18.30 – om der var. Tåbeligt spørgsmål!!! For er det noget vi damer kan samles om, så er det da shopping - ud over golfen selvfølgelig.

 

Bo, vores golfmanager,  uddelte green-fee billetter til de af vore veninder, der var tilrejsende fra nær og fjern. Husk at de ikke skal bruges til venindeturnering, der ville han lave et godt tilbud til os. Det er flot. Tusind tak for det.

 

Også tak til Steen og Bodil for kaffen og dejlig mad, samt en stor tak til Aroma for brownies.

 

HUSK SÅ, at vores venindeturnering er flyttet til den 2. juni. Så kom til tasterne igen, ring igen  til jeres veninde og få jer booket på. Der er flotte præmier fra Gut Apeldör og Gut Uhlenhorts ved Jørgen Munk, samt fra Carite Sport og Golfcafe’en.


Opdateret 20-04-2015

Kære Tirsdagsdamer, Så blev sæsonen skudt igang !!!

Tirsdag den 7. april mødte 88 skønne kvinder op for at udforske og prøve kræfter med vore nyeanlagte og nææææsten færdige golfbane.  44 blev sendt ud på forni og 44 på bagni. Gode gamle dejlige og trofaste kendinge men sandelig også mange dejlige nye ansigter.  Omend det var blæsende, så huer og varmt tøj skulle hittes frem fra bag’ene, så var stemning høj – endelig kunne vi komme på græs J

Efter veloverståede 9 huller blev der samling på tropperne i restauranten og så var Britta klar ved kassen og modtagelig for tirsdagsdame tilmeldinger. Hvor mange vi kom op på den aften, ved jeg ikke helt, men mange. Og hvis du ikke lige nåede det den aften,  så kan du sagtens nå det endnu – du kontakter blot Brita på Tlf. 23342719 eller mød op i klubben en tirsdag aften. Vi er jo en rummelig klub.

Så startede aftenen – først med Niels Herforth fra BeneFit Herning, der  fortalte om Golfscreening og gav os et godt tilbud. Nogle havde allerede prøvet og kunne varmt anbefale vi andre det. Så kom Nicolas Bay fra vores Golfstore og  introducerede sig selv, og shoppen og hvad de kan og står for. Efter disse 2 indslag er der ingen undskyldninger, det er bare om at tage fat og komme igang. Tak til Niels og Nicolas.

Også tak til Steen og Bodil for Krebinetter med grønærter/gulerødder. Så alt i alt en rigtig dejlig eftermiddag og aften.

Tirsdag den 14.4. trodsede 52 ivrige tirsdagsdamer regn og kulde på en helt almindelig tirsdag. Godt gået.

Husk nu at tilmelde jer til vores VENINDE TURNERING TIRSDAG DEN 5. MAJ – vi har flotte præmier fra Gut Apeldör og Gut Uhlenhorst v/Jørgen Munk samt skønne præmier fra LIND og REBECCA POSSELT. Samt  Golfcafen.  Der er kager fra AROMA og Steen byder på kaffe.  I skrivenden stund er der 22 spillere (11 par) tilmeldt. Så få nu ringet til veninden og kom til tasterne.Opdateret 25-03-2015

Kære ”gamle” tirsdagsdamer og  Kære ”kommende” tirsdagsdamer,

Kan I også mærke at nu er foråret endeligt på vej ? – at det vibrerer i luften ! – at der er et lysegrønt skær over skov og eng ! At vores skønne golfbane snart melder sig helt klar og i topform!

Nu begynder det at krible i de gamle golfhandsker ”mon vi får lov til at holde en sæson til J” Ellers er der sikkert kommet nye og smarte i vores Golfbutik.

Nogle tirsdagdamer har været på ”træningsophold” i Spanien og Thailand og andre eksotiske steder. Andre skal først til at tømme golfbaggen for indtørrede bananer og børste rusten af køllerne.

Bodil og Steen har sikkert fået en masse ide’er til nye menu’er til vores alle sammens hul 19 Golfcafe’en.

Vi i tirsdagsdamekomit’en er altså så klar til og spændte på  at tage hul på den nye sæson. Vi  har holdt møder gennem vinteren og fået fastsat et super turneringsprogram. Vi har fået nye sponsorer. Jo jo det tegner til en forrygende sæson med en flok skønne begejstrerede golfpiger, der trænger til at komme på græs J

Hvis I ikke allerede har gjort det – så husk nu at tilmelde jer på golfbox til vores åbning den 7.4. se mere HER

                            
PS. Komite møde d. 31-03 om de sidste brikker før sæson start, hvor vin præmie besluttes efter seriøs vin smagning.
Vi glæder os til at komme i gang :-)

                                  


 


Kalender


« april - 2016 »
ma ti on to fr
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8