Velkommen til tirsdagsdamernes hjemmeside

Opdateret 02-06-2015

Kære Tirsdagsdamer og Kære Tirsdagsdameveninder,

ØV ØV ØV - Det er bare som om at vi ikke kan få lov til at lykkes med vores årlige venindeturnering.

DET ER DA GODT NOK TRÆLS, at vi igen idag her den 2. juni må aflyse pga mega dårligt vejr LL Lige præcist i dag skulle solen have skinnet og vi skulle have spillet i shorts og sommerhat. Men igen ville vejrguderne det anderledes.

Vi har nu flyttet turneringen til den 16. juni og I kan allerede nu tilmelde jer og veninden på golfbox. Og så håber vi da, at jeres veninde ikke har fået kolde fødder. Vi tror på at den 16. juni vil det være tørvejr. Vi tør ikke love solskin etc. men vi håber og tror på tørvejr  og at 3. gang er lykkens gangJ

Så gang i telefonen igen igen og til tasterne og så ind på golfbox. Vi glæder os til at se jer igen den 16. juni.

Mange hilsner fra Tirsdagsdamekomit’en.

Program til udflugten d. 30. juni kan ses her

Opdateret 11-05-2015

Kære Tirsdagdamer og Tirsdagsdameveninder,

Sikke en  5. maj 2015.

Det var Danmarks befrielsesdag og samme dag havde 98 forventningsfulde tirsdagsdamer skrevet sig på  sammen med en veninde vores årlige Venindeturnering.

Men netop lige på denne dag havde vorherre også bestilt en vvs mand der skulle tømme samtlige rør for vand, banke og svejse nye samme, hvilket betød regn i stride strømme og  lyn og torden henover Herning .

Vores turnering måtte derfor aflyses L

Men heldigvis er vi ikke sådan at slå ud. Alle mødte glade og snakkende til kaffe og brownies kl.  16. Vi fik delt præmier ud for de andre tirsdage, sunget ”Det har så nyeligt regnet”, og senere naturligvis ”Danmark Frit”. Nogle af præmierne, som skulle have været uddelt  i denne turnering går videre til næste turnering som er den 2. juni. Resten gemmer vi til senere.

Rita Steenholt fra Rebecca Posselt (som var en af aftenens sponsorer) spurgt om der var steming for noget lagersalg kl. 18.30 – om der var. Tåbeligt spørgsmål!!! For er det noget vi damer kan samles om, så er det da shopping - ud over golfen selvfølgelig.

Bo, vores golfmanager,  uddelte green-fee billetter til de af vore veninder, der var tilrejsende fra nær og fjern. Husk at de ikke skal bruges til venindeturnering, der ville han lave et godt tilbud til os. Det er flot. Tusind tak for det.

Også tak til Steen og Bodil for kaffen og dejlig mad, samt en stor tak til Aroma for brownies.

HUSK SÅ, at vores venindeturnering er flyttet til den 2. juni. Så kom til tasterne igen, ring igen  til jeres veninde og få jer booket på. Der er flotte præmier fra Gut Apeldör og Gut Uhlenhorts ved Jørgen Munk, samt fra Carite Sport og Golfcafe’en.

Opdateret 20-04-2015

Kære Tirsdagsdamer, Så blev sæsonen skudt igang !!!

Tirsdag den 7. april mødte 88 skønne kvinder op for at udforske og prøve kræfter med vore nyeanlagte og nææææsten færdige golfbane.  44 blev sendt ud på forni og 44 på bagni. Gode gamle dejlige og trofaste kendinge men sandelig også mange dejlige nye ansigter.  Omend det var blæsende, så huer og varmt tøj skulle hittes frem fra bag’ene, så var stemning høj – endelig kunne vi komme på græs J

Efter veloverståede 9 huller blev der samling på tropperne i restauranten og så var Britta klar ved kassen og modtagelig for tirsdagsdame tilmeldinger. Hvor mange vi kom op på den aften, ved jeg ikke helt, men mange. Og hvis du ikke lige nåede det den aften,  så kan du sagtens nå det endnu – du kontakter blot Brita på Tlf. 23342719 eller mød op i klubben en tirsdag aften. Vi er jo en rummelig klub.

Så startede aftenen – først med Niels Herforth fra BeneFit Herning, der  fortalte om Golfscreening og gav os et godt tilbud. Nogle havde allerede prøvet og kunne varmt anbefale vi andre det. Så kom Nicolas Bay fra vores Golfstore og  introducerede sig selv, og shoppen og hvad de kan og står for. Efter disse 2 indslag er der ingen undskyldninger, det er bare om at tage fat og komme igang. Tak til Niels og Nicolas.

Også tak til Steen og Bodil for Krebinetter med grønærter/gulerødder. Så alt i alt en rigtig dejlig eftermiddag og aften.

Tirsdag den 14.4. trodsede 52 ivrige tirsdagsdamer regn og kulde på en helt almindelig tirsdag. Godt gået.

Husk nu at tilmelde jer til vores VENINDE TURNERING TIRSDAG DEN 5. MAJ – vi har flotte præmier fra Gut Apeldör og Gut Uhlenhorst v/Jørgen Munk samt skønne præmier fra LIND og REBECCA POSSELT. Samt  Golfcafen.  Der er kager fra AROMA og Steen byder på kaffe.  I skrivenden stund er der 22 spillere (11 par) tilmeldt. Så få nu ringet til veninden og kom til tasterne.

Opdateret 25-03-2015

Kære ”gamle” tirsdagsdamer og  Kære ”kommende” tirsdagsdamer,

Kan I også mærke at nu er foråret endeligt på vej ? – at det vibrerer i luften ! – at der er et lysegrønt skær over skov og eng ! At vores skønne golfbane snart melder sig helt klar og i topform!

Nu begynder det at krible i de gamle golfhandsker ”mon vi får lov til at holde en sæson til J” Ellers er der sikkert kommet nye og smarte i vores Golfbutik.

Nogle tirsdagdamer har været på ”træningsophold” i Spanien og Thailand og andre eksotiske steder. Andre skal først til at tømme golfbaggen for indtørrede bananer og børste rusten af køllerne.

Bodil og Steen har sikkert fået en masse ide’er til nye menu’er til vores alle sammens hul 19 Golfcafe’en.

Vi i tirsdagsdamekomit’en er altså så klar til og spændte på  at tage hul på den nye sæson. Vi  har holdt møder gennem vinteren og fået fastsat et super turneringsprogram. Vi har fået nye sponsorer. Jo jo det tegner til en forrygende sæson med en flok skønne begejstrerede golfpiger, der trænger til at komme på græs J

Hvis I ikke allerede har gjort det – så husk nu at tilmelde jer på golfbox til vores åbning den 7.4. se mere HER

PS. Komite møde d. 31-03 om de sidste brikker før sæson start, hvor vin præmie besluttes efter seriøs vin smagning.
Vi glæder os til at komme i gang :-)

« september - 2015 »