Velkommen til tirsdagsdamernes hjemmeside

Kære Tirsdagsdamer,

Opdateret 27-08-2014

Hvis det skulle være gået nogens næse forbi – Ja så hev vi jo altså pokalen hjem i vores byturning mod Ikast sidste tirsdag den 19.8.
En overbevisende sejr endda. Og dette til trods for at himlen åbnede sig, så man ikke skulle tro at der kunne spilles golf.
Men så galt gik det heldigvis ikke.  De sidste par timer af turnering faldt der ikke en dråbe.
84 seje kvinder trodsede vejrguderne, der blev spillet i sydvest og gummistøvler, der blev hygget og grinet, og der blev slået nye rekorder.
Tillykke til alle med de nye handicaps.
Ikast ville straks have revanche – det skal de have lov til – vi er klar om et årstid i Ikast.

OG OG HUSK nu at melde jer på til vores Carite-turnering på tirsdag den 2.9. Deadline for tilmelding er på søndag kl. 16.!!!!

Hilsen Komit’en.

Opdateret 06-08-2014

Efter en lang skøn sommer (som jo bare bliver ved og ved) var 52 friske tirsdagsdamer klar til at give den gas fra gul tee I årets Rikki Vanggaard turnering.
Så er Order of Merit opdateret på Golf.dk
Under Klubturneringer - ORDER OF MERITS (øverste blå bjælke) kan nuværende status ses.

Trods turneringen blev udskudt en ½time og der var lidt nervøsitet/forvirring, så kom vi alle rundt i 4 timer+ og mange med super flotte scores.

Vi gider ikke høre mere piveri fra mændene om hvor nemt det er for os at spille fra rød!! for så svært er det jo altså heller ikke at spille fra gul.
Tillykke til alle med nye handicaps.

Tusind tak til Bravo Tours for bolde og til Rikki Vanggaard for de dejlige bluser etc. fra hendes flotte butik.
Og så tusind tak til Steen & co. for super dejlig Ris Taffel!!!!

Husk nu at melde jer på til vores turnering mod Ikast her i Herning den 19.8.

Opdateret 02-07-2014

Så fik vi afviklet den årlige PINK-CUP turningen tirsdag den 3.5. Og sikke en dag.

Der blev udsolgt af fine ting og sager i ”PINK-CUP-SHOPPEN” samt alle lodder til lotteriett. Hvad vi fik i kassen og som vi kan sende til Brystkræftforskning følger senere. Men jeg tror at det igen i år blev et pænt beløb.
Komit’en bed negle lige til få minutter før gunstart. Undgik vi skybrud og torden eller ? MEN JA det gjorde vi J Og vi havde et fantastisk skønt vejr – jo jo et par dråber fik vi da, men pyt. Humøret var højt og solen skinnede på os.
Så det blev til helt forrygende scores og nye handicaps. Tillykke til alle vinderne.
Og en meget stor tak til vores sponsorer, Gut Apeldör og Gut Uhlenhorst,  som Jørgen Munk er ambasadør for, og til Kræftens Bekæmpelse for de mange skønne præmier.
Til Mette fra Aroma for nuttede ”bryster” til kaffen som vi fik af Steen fra Golfcafe’en.

Opdateret 17-06-2014
HUSK: Udflugten til Kaj Lykke, Bramminge. Se Program her

Opdateret 19-05-2014

Udflugten går i år til Kaj Lykke, Bramminge. Se Program her

Opdateret 12-05-2014

Sikke dog en helt fantastik dag vi havde den 6. maj til vores NORDEA-Jubilæums og Venindeturnering. 108 friske dejlige kvinder havde tilmeldt sig.
Wauw. Vi i komite’en kan ikke huske, at vi på noget tidspunkt har været har været så mange.

Sikke flotte scores – tillykke til alle jer der vandt.

Og stort tillykke til Kjersti med hole on 1 på hul 10. Så var der whisky til alle og Marie Damgaard måtte lige en tur hjem og hente vasen. Og NORDEA fik fremtryllet en meget flot gavecheck sammen med Bravo Tours.

Tusind tak til NORDEA for de meget flotte præmier og håndklælder til samtlige spillere. Det var meget flot. Også en tak til Steen og Bodil for kaffen.
Det var et fantastisk syn og dejlig stemning, der mødte os, da vi trådte ind i restauranten i vores outfit som man så ud dengang i 60’erne ”tara da bom diæ....” Vi synes altså selv, at det var et super indslag – skøn og festlig sang – vi havde det i alletilfælde mægtigt sjov.

Tak for den store tilslutning og opbakning. Husk nu at melde jer på til Pink Cup den 3. juni.
HUSK også at der spilles slagspil tirsdag den 13.5 i A-rækken.

Opdateret 01-05-2014
Sæsonnen er skudt godt igang. Og sikke et vejr vi har haft de sidste par uger - hvilket gør, at vores dejlige parkbane tager sig ud fra sin allerbedste side. Vi kan jo se på vores vej rundt, at der bliver plantet, luget og puslet næsten på alle huller. Der bliver virkelig gjort en indsats i forbindelse med 50-års jubilæet og festen den 10. maj.
 Har I husket at melde jer til den store dag ???

Men inden da, kan vi nyde denne indsats til vores Nordea-jubilæums-venindeturnering på tirsdag den 6.maj.  I skrivende stund er der 84 tilmeldte. Flot flot og der er stadig pladser !!!! så skynd jer at melde jer på sammen med jeres bedste golfveninde. Deadline for tilmelding er søndag den 4.maj kl. 16.

Vi er 90 medlemmer i tirsdagsdameklubben – heraf 70 stjernespillere.
Og vi har 15 nye friske damer med i år. Rigtig hjerteligt velkommen til jer.

Komit’en lover en fl. Rødvin til medlem nr. 100 J Skal det være dig ?

Opdateret 10-03-2014
1. april: Intro til sæsonen, præsentation af program mm.
Vi glæder os til at få skudt sæsonen i gang, se aftenens program her

« november - 2014 »