Velkommen til tirsdagsdamernes hjemmeside

Opdateret 14-06-2016

I år fik vi da så lov til at afvikle – årets største turnering i tirsdagsdame regi - vores venindeturnering.

Og med 106 skønne kvinder  samlet, kunne det kun blive en fest. Og det gjorde det sandelig også. De korte shorts og sommersmarte toppe og det høje humør var fundet frem. Nogle venindepar var endda i ens venindetøj. Shoppen gav 20% i veninderabat. Dette blev udnyttet.

Og  vejrguderne var med os i år. Der var ikke et øje tørt.

Desværre – for nogle – kunne man ikke handicap reguleres ej heller skrive på scoretavlen pga matchformen, for der var igen høje scores, både 41 p og 38 p.

Førstepladsen blev vundet med en samlet score på 48 point.

Tillykke til alle vinderne som blev tildelt flotte præmier;  Ophold, strik, vin og bolde.

Tak til vore sponsorer, Jørgen Munk for golfophold i Polen, Lind Strik med fine cardigans og toppe. Vin og bolde var fra Tirsdagsdamerne.

Også tak til Aroma for en lækker kringle til kaffen.

Steen og co. stod klar med glad gris i galop, nye kartofter og en skøn jordbærsalat. Mums.

Og så vil jeg lige sige tusind tak for kagekone og fødseldagssang. Det er ikke hver fødselsdag man får lov til at fejre med 105 andre skønne kvinder.

HUSK at melde jer til den årlige udflugt – den går til Store Ådal i Holstebro tirsdag den 28.6.

Opdateret 17-05-2016

Kære Tirsdagsdamer,

Så fik vi afviklet Louis Nielsen Turneringen den 3. maj. 2 dage efter kom sommeren til Danmark og varerede ca. 1 uge :)
61 ivrige Tirsdagsdamer var klar til start kl. 16 og til ”kampen om at få den gul-orange-røde bold med sikkert rundt på alle 18 huller” Dette lykkedes jo så for nogle !! bl.a for mit hold, vi måtte dog nøjes med rosende omtale.
Vi spillede dog også individuelt i 2 rækker, flotte scores i begge rækker. Og nogle fik nye handicaps – på godt og ondt !!!
Bodil & team stod klar med hakkebøffer med bløde løg og hvad der tilhører. Tak for det.
Og så tusind tak til Rebecca og Johanne fra Louis Nielsen for de meget flotte præmier til vinderne. Og goodie bags til os alle.

Tilbage til den uge hvor sommeren kom til Danmark og nye handicaps – kan se at banen er blevet brændt af op til flere gange i den forløbne uge – med scores på både 43 og 42 point. Flot flot og tillykke.
HUSK nu at få tilmeldt jer venindeturneringen tirsdag den 7. juni. Hvis din veninde af en eller anden grund ikke kan (eller hun er blevet lidt sur over at du nu har fået et bedre handicap end hende) så kan du tilmelde dig som enkeltperson, så sætter golfbox dig sammen med en sød tirsdagsdame som bliver din vendinde for dagen og måske også fremover. Den ”risiko” er måske også værd at løbe J

Opdateret 11-05-2016

Medlemslisten er nu opdateret, se under fanen medlemmer

Opdateret 26-04-2016

Kære Tirsdagsdamer,

Tirsdag den 12. april kl. 16.00 fik vi taget hul på sæsonen 2016.  Og næsten hvor vi sluttede – ”om tirsdagen, i regnvejr, på gooooolfvej”.
Men heldigvis kun  en lille halvtimestid efter start. Pyha.

71 spiller var mødt op – 74 til spisning. Så dejlig stor tilslutning. Tak for det.

Efter runden kunne vi/man melde sig ind i Tirsdagsdameklubben. Og det blev til 12 nye skønne medlemmer. Sådan og tak.
Det må jo betyde at vi gør det godt på en hver måde.  Den opbakning er vi meget glade for.

Bodil og Co. havde lavet en dejlig kylling med mormorsalat etc. smagte skønt.

Efter middagen var der præmier – til vinderne og nærmest flaget.
Vi spillede en 4-ball – 3 best ball – der blev vundet med 67 p. Tillykke.

Signe om tiltagene og programmet for vores sæson.

Nicolas fra Golfstore kom op og fortalte om kollektionerne og ”slagtøjet” for som han helt rigtigt sagde, så skal vi ikke gå ned på udstyr. Jeg kan ikke være mere enig. Og så var der 25% og 20% til de som ønskede at shoppe. Så kom rigtigt igang med sæsonen – køb først nyt tøj og så derefter booke en træningslektion J

Tak til vore sponsorer:  Tif&Tiffy, NuSkin og Madhuset Pedersbæk.

Husk at melde jer til næste månedsturnering tirsdag den 3. maj. Hvor Louis Nielsen er sponsor.

Og tag allerede nu fat i jeres veninde til Venindeturneringen den 7. juni.

Opdateret 29-02-2016

Kære Tirsdagsdamer,

Hvor utroligt det end lyder – så nærmer vi os altså golfsæsonen 2016.

Efter perioder, hvor det har været bedst at iføre sig røjser eller skøjter med eller uden blyklodser i lommerne, ser det ud til at vi trods alt kan spotte forårets kommen. Vores vinterbane åbnede den 27.2. og hvor der er håb – er der også en golf entusiast.

Vi i komite’en har holdt møder og brainstormet (helt uden hjælp af  Egon-Freja-Gorm og Henny!!) i de mørke vintermåneder og vi synes naturligvis selv, at vi igen – igen i år har fået sammensat et godt alsidigt og spændende program.

På lørdag den 5. marts 2016 fra 10 til 14, hvor vores golfklub holder åbent hus, har vi i tirsdagsdamerne da også have en lille (frugt)bod klar med info omkring vores sæson etc.

Også åbner vi  ”Ballet” med intro til sæsonen tirsdag den 12. april.

Indbydselsen gælder for alle damer i Herning Golfklub.

Vi glæder os rigtigt meget til at gense jer alle. Vel mødt.

« september - 2016 »