Flotte medlemstal i HGK

Vi er som tidligere skrevet priviligeret ved at vi fastholder vores gode medlemstal igen i 2018. 

Fastholdelsen skyldes at der kommer rigtig mange nye til, bl.a. via anbefalinger fra venner, der allerede spiller i klubben og via vores gode begynderforløb.

Men hvorfor er der alligevel nogen der melder sig ud?

Skader, alderdom og fraflytning er de væsentligste årsager til at melde sig ud. 

Vi fører en oversigt over udmeldelser, og her er der mange der desværre må meldes ud pga. helbredet. Det kan være alt muligt, der gør at de ikke længere kan spille golf - og det ofte med store ærgelse, da golf som oftest har fyldt rigtig meget i deres liv. 
Heldigvis er der flere hvor det sker gradvis, så man fra at være fuldtidsmedlem, måske bliver 9 huls medlem og til sidst kortbanemedlem. Det sikrer kontakt med golfen i en længere periode og dermed også mulighed for fortsat at være en del af det gode sociale liv vi har i HGK. 

Udmeldelse kan også være fordi man flytter til en anden by. Det er ofte studerende der skal til Århus eller en anden by og studere videre. Der glædelige er at de ofte kommer retur til klubben når de selv kommer retur fra studierne. 

Vi har også en lille gruppe der lige skal ud og se om græsset er grønnere i en af naboklubberne. Det er selvfølgelig ok, men som ved de studerende kommer flere af dem retur. 

Så kort skrevet; vi er rigtig godt tilpas med den flotte medlemsopbakning og vil arbejde for fortsat at være en attraktiv klub med plads til os alle.  
 • GOLFREJSER MED BRAVO TOURS

  GOLFREJSER MED BRAVO TOURS

  Bravo Tours er Danmarks største arrangør af golfrejser for enhver - Individuelle golfrejser, grupperejser, matchture og golfskoler.
  Læs mere
 • INDRET MED BOCONCEPT

  INDRET MED BOCONCEPT

  Skab det optimale miljø for dine ansatte, kunder og gæster. BoConcept står klar til at hjælpe dig med stilfulde og holdbare løsninger, skræddersyet til din virksomhed.
  Læs mere

Kalender


« januar - 2019 »
ma ti on to fr
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10


RSS feed

Du kan også få nyhederne direkte i din RSS reader.

RSS fra Herning Golf Klub Hent nyhederne som RSS