Herning-drenge sejrede på St. Andrews

Herning-drenge sejrede på St. Andrews264 golfspillere fra hele verden var tilmeldt Rotarys golfturnering på St. Andrews Old Course (oprindelig fra 1552), heriblandt fire fra Herning, og efter to indledende runder havde Herning-drengene Henry Rahbæk, Peter Pade og Hans Thorsen spillet sig videre til finalerunderne.
Henry blev nummer 6, Hans nummer 7 og Peter Pade tog førstepladsen efter to runder på den berømte linksbane – også kaldet ”The Home of Golf”.

Dermed var Herning-holdet med i hovedturneringen, som blev spillet som en holdkamp mellem Nordic Team (alle nordiske lande), Celtic Team (Skotland, Wales, Irland og Nordirland) English Team, European Team og er World Team ( USA, Australien og Korea).

Som bedste mand efter de to første runder blev Peter Pade kaptajn for Nordic Team.
"Efter førstedagen på St. Andrews New Course (fra 1895) lå vi på en delt andenplads med English Team og med International Team klart foran. På andendagen overhalede vi International Team, og jeg kunne som kaptajn modtage pokalen som vinder af turneringen", fortæller en stolt Peter Pade.

Det betød også, at Peter Pade måtte slå i glasset under den efterfølgende middag, og holde ”The Winner Speach”, som han klarede med god hjælp fra Henry Rahbæk og fjerdemanden i selskabet Søren Thygesen. Og dermed blev Herning Rotary Klub fejret på behørig vis og Herning Golf Klub kendt i vide kredse, worldwide, så at sige.   

Og der var masser af pokaler med hjem i flyet fra Skotland. Henry, Hans og Peter for 3 bedste scores i kvalifikationsrunden. Henry Rahbæk tog pokalen for bedste score på Old Course i kvalifikationen. Henry Hans og Peter som vindere i den internationale hold konkurrence, og endelig hentede Peter Pade pokalen for den bedste score i begge kvalifikationsrunder.

Stort tillykke til Herning-drengene fra Herning Golf Klub. 

 • GOLFREJSER MED BRAVO TOURS

  GOLFREJSER MED BRAVO TOURS

  Bravo Tours er Danmarks største arrangør af golfrejser for enhver - Individuelle golfrejser, grupperejser, matchture og golfskoler.
  Læs mere
 • INDRET MED BOCONCEPT

  INDRET MED BOCONCEPT

  BoConcept er meget mere end bare
  møbler. Det er et koncept, hvor du
  vælger dine favoritdesign og tilpasser
  dem i form, størrelse og farve.  Læs mere

Kalender


« april - 2018 »
ma ti on to fr
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6


RSS feed

Du kan også få nyhederne direkte i din RSS reader.

RSS fra Herning Golf Klub Hent nyhederne som RSS