Begynderudvalget i Herning Golf Klub er til for dig!

Næste begynderhold starter op den 24. - 24. marts 2018
- du kan ringe 40 422 422 - eller kontakte os på info@herninggolfklub.dk hvis du kunne tænke dig har høre mere eller allerede nu reservere en plads.

Herning Golf Klubs begynderudvalgs fornemste opgave er at hjælpe dig godt i gang med golfsporten, ikke blot teoretisk men også socialt. Vores opgave er kort sagt få dig til at spille golf - ikke forhindre dig i det.

Vores mission er:

• At byde nye medlemmer velkommen til Herning Golf Klub såvel teoretisk, teknisk og socialt.
  • At formidle og indføre nye medlemmer i golfens glæder, regler, etik og udtryk, men også give begynderne lyst til at blive medlem af Herning Golf Klub og på sigt indgå som aktive medlemmer i diverse udvalg, klubber i klubben og ikke mindst bidrage til et rigt og godt klubliv.
  • At tilbyde et forløb som tager udgangspunkt i den enkeltes forudsætninger og tilpasses derefter.
  • At animere begynderne til at træne og ikke mindst fortsætte træningen – også efter begynderforløbet.
  • At gøre den enkelte nybegynder til ambassadør for HGK og aktivt være medvirkende til at tiltrække nye medlemmer.

Vores vision er:

• At kunne tilbyde Danmarks (måske) bedste begynderforløb

Hvad består et Herning Golf Klub begynderforløb af?

Et begynderforløb i Herning består af 3 elementer:

Instruktion ved Proen (træner)

Klubbens Pro sikrer dig at du får en god teknisk træning i de slag der sikrer en god golfrunde. I alt vil du modtage 7 lektioner af en times varighed, samt 2 individuelle lektioner af 20 min. Dette giver dig et godt grundlag for at komme i gang - og så kan man jo heldigvis købe flere lektioner - hvis det skulle vise sig at være lidt vanskeligere end du forestiller dig. Lektionerne med Proen tilrettelægger du selv - ud fra nogle udvalgte tider.

Begynderaftner

Hver uge afholdes der begynderaftner, typisk torsdag aften, men andre dage kan forekomme. Disse aftner bruges altid på praktisk træning og spil. Det er også her du lærer om regler og etikette inden for golfsporten. Det er ikke bydende nødvendigt at du møder op til alle, men det er en god idé at suge til sig i starten. Begynderudvalget afholder også tekniske og teoretiske prøver når du er klar til mødet med 18 hullers banen. Og så slutter aftenen selvfølgelig altid på hul 19 til en hyggelig snak og gode golfhistorier.

Selvtræning med golfvennerne

Selv om du måske synes at der er forholdsvis meget træning i de to første punkter, ja, så er det faktisk en rigtig god idé at træne endnu mere. I Herning Golf Klub gør vi meget ud af at skabe et socialt samvær på vore begynderhold, så har du lyst kan du faktisk få rigtig mange nye golfvenner, som er i samme situation som dig. Vi opfordrer meget til at man træner sammen og hjælper hinanden.

Er du stadig i tvivl - nej vel? Ellers læs denne lille beretning om begynderarbejdet i HGK.

Vi valgte Herning Golf Klub fordi:

Vi var en lille gruppe venner og familie på i alt 5 personer, der i løbet af vinteren besluttede os for, at vi burde tage golf op som vor fremtidige sportsgren – og derfor samlet startede på Herning Golfklubs begynderhold i foråret 2010.’

Det var med lidt spænding og sommerfugle i maven vi mødte op til vor første træningsaften – men al nervøsitet blev gjort til skamme. Det blev hele vejen igennem en supergod oplevelse, og lige fra dag èt har vi følt os velkomne i klubben. Træningen var tilrettelagt med stor professionalisme, og ikke mindst samtidigt med et dejligt gran af humor, og det gjorde, at alle blev bekræftet i, at golf var det rigtige valg for os.

Måden uddannelsesforløbet blev tilrettelagt på betød, at vi stille og roligt blev ført igennem alle golfens finesser, og efter diverse prøver og kaninmatcher var klar til at spille selve Parkbanen efter blot et par måneders træning.

Så stor tak til hele begynderudvalget og alle de frivillige, som også hjalp til.

Søren Falk Lauritsen

« november - 2017 »