Hvordan får jeg banetilladelse?

Når tekniske prøver er bestået bliver du flyttet over i kaninafdelingen, og de har nu ansvaret for at gøre forløbet færdigt. Banetilladelse opnås når man er frigivet af Kaninudvalget / Juniorudvalget og har indbetalt indskud og kontingent. Så snart korrekt bagmærke er modtaget fra sekretariatet har du fuld spilleret på Herning Golf Klubs 18 huls parkbane og du kan også spille green-fee på andre baner.

Handicap grupper

Handicap 54 - 48

Befinder man sig i handicapgruppe 54 - 48 SKAL der spilles fra grønt tee-sted, men det kan anbefales at benytte grønt tee-sted indtil man føler man har opnået tilstrækkelig rutine på banen.

Handicap 48 -

Fra handicap 48 kan der frit vælges mellem grønt, rødt eller gult teested. Det kan, i spidsbelastningen, være en meget bedre oplevelse at spille fra grøn selv om handicappet er under 48, og man bliver "ikke mere mand" af at spille fra gul og rød.

Gode spilletidspunkter

At spille parkbanen i myldretiden kan være en stressende oplevelse for en nybegynder. Det betyder selvfølgelig ikke at du ikke har lov, derfor anbefaler vi, at du søger hen mod de tider, hvor der ikke er helt så meget pres på banen. Fredag efter kl. 17.00, lørdag efter kl. 15.00 og søndag efter kl. 15.00 er som regel gode tider hvis man er ny. Du kan selvfølgelig altid følge med på golfbox. I hverdagen er der som regel ikke stort pres på banen i formiddagstimerne - men check altid golfbox - du skal jo alligevel ind og bestille tid.

Spiltempo

Husk at såfremt din bold ikke formår at følge spiltempoet (hvilket ikke er unormalt de første gange), det vil sige at der bliver et hul mellem bolden foran og din bold, så skal bagfrakommende spillere lukkes igennem ved først givne lejlighed. Find et godt sted at lukke igennem, det kan være en god idé at slå ud på hullet og så lade den bagfrakommende bold slå med ud, så I kan følges et stykke op ad fairway. Bolden du lukker igennem vil helt sikkert være parat med gode råd og vejledning - så du også lærer denne del af spillet.

Der er plads til alle i Herning Golf Klub

I Herning Golf Klub gør vi meget ud af at der er plads til alle, også vore nye medlemmer, så skulle du komme ud for en dårlig oplevelse på banen (her tænker vi ikke på dit eget spil) så kan du altid henvende dig til sekretariatet, baneservice eller begynderudvalget - er det derimod spillet der driller - ja, så er der kun en ting der hjælper - en tur forbi proen.

Matcher og øvrige arrangementer skal naturligvis respekteres, med de restriktioner der deraf må være.

« november - 2017 »