Den bedste start på golfen

Herning Golf Klub tilbyder et begynderforløb hvor fællesskabet er i højsædet – og hvor undervisningen er tilpasset dit behov.

I HGK ved vi at mennesker er forskellige, derfor er vores begynderforløb også målrettet mod dig og dine forudsætninger. Vi ved også at fællesskab er en vigtig faktor i at golf skal blive din sport. Derfor har vi valgt at kombinere netop disse 2 elementer i, hvad der i 2015 blev kåret som Danmarks bedste begynderforløb.

Vi tror på at golfen vil blive en livslang idræt for dig, derfor tror vi på at et solidt fundament er vigtigt.

Et begynderforløb i Herning består af 3 elementer:

Instruktion ved Proen (træner)
Klubbens Pro sikrer dig at du får en god teknisk træning i de slag der sikrer en god golfrunde. I alt vil du modtage 7 lektioner af en times varighed, samt 2 individuelle lektioner af 20 min. Dette giver dig et godt grundlag for at komme i gang - og så kan man jo heldigvis købe flere lektioner - hvis det skulle vise sig at være lidt vanskeligere end du forestiller dig. Lektionerne med Proen tilrettelægger du selv - ud fra nogle udvalgte tider.

Begynderaftner
Hver uge afholdes der begynderaftner, typisk torsdag aften, men andre dage kan forekomme. Disse aftner bruges altid på praktisk træning og spil. Det er også her du lærer om regler og etikette inden for golfsporten. Det er ikke bydende nødvendigt at du møder op til alle, men det er en god idé at suge til sig i starten. Begynderudvalget afholder også tekniske og teoretiske prøver når du er klar til mødet med 18 hullers banen. Og så slutter aftenen selvfølgelig altid på hul 19 til en hyggelig snak og gode golfhistorier.

Selvtræning med golfvennerne
Selv om du måske synes at der er forholdsvis meget træning i de to første punkter, ja, så er det faktisk en rigtig god idé at træne endnu mere. I Herning Golf Klub gør vi meget ud af at skabe et socialt samvær på vore begynderhold, så har du lyst kan du faktisk få rigtig mange nye golfvenner, som er i samme situation som dig. Vi opfordrer meget til at man træner sammen og hjælper hinanden.

Er du stadig i tvivl - nej vel? Ellers læs hvad andre begyndere har sagt om forløbet HER

Som begynder i HGK får du blandt andet:

• Introduktionsweekend
  • 9 lektioner med klubbens træner (PRO). Heraf de 7 som fælleslektioner samt 2 individuelle træningslektioner.
  • Træningssamlinger med Herning Golf Klubs Begynderudvalg.
  • Regelaften
  • Regelbøger samt andet relevant materiale
  • En velkomstpakke fra diverse sponsorer

Du kan allerede nu tilmelde dig på info@herning golfklub.dk - næste begynderkursus som starter den 25. - 26. marts 2017

Vi valgte Herning Golf Klub fordi:

Som nybegyndere, uden nogen som helst viden om golf, startede vi på begynder kursus i Herning Golfklub startende med en opstarts weekend 13-14 august 2011.
Vi var noget spændte på om vi nu ville blive totalt til grin o.s.v
Stor var glæden da vi erfarede at begynderudvalget var ”helt almindelige ” og rare mennesker, der med smittende entusiasme og stor ihærdighed underviste os i hele weekenden.
Senere fulgte adskillige ugers grundig undervisning hvor vi fik en god ide om nogle af spillets finesser, de forskellige basis regler og ikke mindst selve klubånden og vi sluttede forløbet med en god fornemmelse for sporten og en stor lyst til at lære mere og er i dag godt bidt af golf ”bacillen” .
Stor tak til begynderudvalget for et forrygende arbejde.

Jytte Boel og Jens Meyer
4239 og 4240