Min side Hold 2 2017

Min side - for begyndere på hold 2 - 2017

Tak fordi du valgte Herning Golf Klub - vi vil gøre vores allerbedste for at gøre dit begynderforløb så lærerigt og spændende som muligt. Vi ved der er rigtig mange informationer at holde styr på, derfor har vi oprettet Min side - ja, den burde  jo egentlig nok hedde Din side. På denne side finder du nyttige informationer omkring HGKs begynderhold 2 - 2017. Der vil også være spændende links til træningslektioner og instruktionsvideoer. Finder du selv spændende, sjove sider du gerne vil dele med dine golfvenner på hold 1, er du altid velkommen til at sende disse til Michael Handberg, mh@modulex.dk

Mine nye golfvenner

Download telefonliste over dine nye golfvenner - her.

Proens side

Proen Mads Riis, mail: mads@riis.mail.dk , telefon 20 73 83 22

Lektions booking

I din grundpakke er der 9 lektioner - har du ændringer til disse - så kontakt Proerne.
Mappen med lektioner medbringes når vi har begynderaftner - og ellers befinder den sig i Pro-shoppen.

Dine 2 individuelle træningslektioner kan du booke her på 123Booking  - er du i tvivl om hvordan - så kan du hente manualen her.

Begynderkalenderen

Her finder du en oversigt over begynderaftner for dit hold.

Kalenderen til tilmelding af begynderaftner - du finder den i Golfbox

Husk at tilmeldingen lukker dagen før kl. 12.00. Skulle du have glemt at tilmelde dig - ja, så kom bare alligevel.

Her en en genvej

Golfboxinstruktion

Her kan du downloade en lille brugermanual omkring Golfbox.

Oswald Academy

Oswald Academy er et site hvor du kan lære en masse om regler, hvis du har lyst til det. Du kan tilmelde dig nyhedsbreve osv. Oswald Academy er en selvstændig virksomhed som tilbyder forskellige ydelser indenfor regler, men har som sådan ikke noget med begynderforløbet i HGK at gøre, så det er ikke et krav at du tilmelder dig noget, men en god side, hvis du vil blive klogere på reglerne. Oswald Academy finder du her.

Herning Golf Klub på Facebook

Du finder selvfølgelig også HGK på Facebook - ja, hele to steder - lige her som er en side du kan bruge til at slå gode oplevelser op på. Den officielle Facebook side er her. Du kan også besøge Herning Golf Restaurant her - hvor du kan holde dig opdateret om Børges gode tilbud.

Kanin - hvad så?

Læs denne lille folder fra Kaninafdelingen og bliv meget klogere.

Fra begynder over kanin til medlem

I Herning Golf Klub har vi et begreb der hedder "Min første golfsæson" - det gør det let og billigt for dig at komme i gang.
Når du flyttes fra Begynderudvalget til Kaninafdelingen skal du tage stilling til om du efter dit prøvemedlemsskabs udløb ønsker at blive medlem i HGK. Prisen for et fuldtidsmedlemsskab er kr. 1.500,-. Er Du ungsenior, studerende eller andet, skal Du tale med kontoret, der så har et andet godt tilbud til dig. Ud over medlemskabet betaler alle fuldtidsmedlemmer  i HGK et indskud, som er på kr. 3.500,-. (Dette kan dele over 4 år af 1.000,00 pr. år.)

Ja, så kort fortalt skal du ved overgang til kanin beslutte dig for om du ønsker medlemskab efter endt prøvemedlemskab; så finder vi den rigtige løsning til dig.

Nyttige kontakt informationer

Herning Golf Klub, info@herninggolfklub.dk, telefon 9721 00 33 (tryk 1)
Golfmanager Bo West Møller, bwm@herninggolfklub.dk , telefon 40 422 422
Protræner Mads, mads@riis.mail.dk , telefon 20 73 83 22
Michael Handberg, mh@modulex.dk, telefon 2266 1898

Evaluering

Din mening er guld værd for os - det giver os nemlig en mulighed for at forbedre vores forløb - hen mod målet "Danmarks bedste begynderforløb". Derfor vil vi være meget glade for, hvis du vil tage dig tid og udfylde denne lille evaluering - og aflevere den til Begynderudvalget / smide den i postkassen i klubben. Tak for hjælpen. Download evaluering.

« november - 2017 »