Se hvad andre synes

Vi er så klar til at give dig den bedste start på golfen - næste hold starter i weekenden den 5. og 6 august 2017.

Er du i tvivl om Herning er den rigtige klub for dig - så læs her hvad begyndere fra vore hold har at sige om Danmarks måske bedste forløb:
Mit første møde med ”spillet som kun kan spilles og ikke vindes”


En kammerart og jeg selv havde igennem længere tid talt om at starte på ”spillet der kun kan spilles og ikke vindes”. Vi fandt senere ud af hvad der menes med ovenstående påstand. Vi meldte os derfor på efterårets begynderhold med opstart i weekenden d. 10. – 11. august 2013 i Herning Golf Klub.

Den første dag blev vi mødt af nogle fantastiske engagerede og smilende mennesker. I løbet af opstartsweekenden lærte vi blandt andet at slå jernslag og putte. Allerede den første weekend fik vi lov til at prøve kræfter med klubbens fem hullers par 3-bane, hvor det meget hurtigt stod klart at golf ikke er så nemt som det ser ud til at være i fjernsynet.

I løbet af weekenden kom vi rundt på Herning Golf Klubs baneanlæg, hvor vi kun mødte venlige, smilende og imødekommende mennesker. Som begynder i Herning Golf Klub kan du roligt glemme alle fordomme om snobberi, og at det kun er direktører der spiller golf. I Herning Golf Klub alle lige, begynder som rutineret golfspiller.

Gennem de næste seks uger blev vi introduceret til mange af golfspillets facetter, gennem forskellige gruppe- og individuelle lektioner med klubbens pro, samt en regelaften.
Efter vores begynderforløb blev vi sluppet løst på den ”rigtige” park-bane i vores kanin-matcher med de samme kendte ansigter fra vores begynderhold.
Vores begynderforløb sluttede med, at vi fik banetilladelse til Park-banen, og det meget eftertragtede grønne medlemskort fra Dansk Golf Union.

Jeg kan kun give begynderforløbet i Herning Golf Klub mine varmeste anbefalinger. Også selvom forløbet i sammenligning med andre begynderforløb i andre klubber er noget længere. Det er min helt klare opfattelse at den ekstra tid er givet godt ud. Ligesom det også er del af forklaringen på at jeg er blevet smittet med golf virussen. Til alle begyndere: pas på golf virussen er meget aggressiv og abstinenser kan forekomme i en alt for lang dansk vinter.

Jeg glæder mig til at se eller gense alle Herning Golf Klubs medlemmer ude på banen i sæsonen 2014.
Jacob StyhmJeg er ikke blevet ”professionel” golfspiller endnu

For tre år siden startede min mand på et golfbegynderkursus som optakt til et senere indholdsrigt 3. liv, og blev derefter bidt af golfen.

Da jeg er et overvejende kreativt menneske med et absolut fravær af et sportsligt gen, mente jeg, at golfsporten slet ikke var noget for mig.
Til min fødselsdag i foråret 2013 blev jeg foræret et begynderkurssus med beskeden om, at det var betalt med egne midler :).

Det var derfor med største skepsis – og bestemt ikke engageret - jeg mødte op til den indledende begynderweek-end.
I løbet af denne week-end mødte jeg de andre  begyndere for første gang, samt et inspirerende og humørfyldt begynderudvalg.

De næste mange torsdage førte disse fantastiske mennesker os alle ind i golfsportens verden og lærte os at drive, pitche, chippe og putte.

Kampen for at komme igennem var hård, og blev kun gennemført ved hjælp af specielt formandens vedholdende opmuntringer, når der gik for meget ”Bambi på isen” i opstillingen.
Stor var derfor dagen, da jeg fik min banetilladelse og ”det rigtige” bagmærke. Jeg er ikke blevet ”professionel” golfspiller endnu – og bliver det nok aldrig. Men jeg har fundet glæden ved, at gå 18 huller på den store bane uanset vejrliget.

Jeg skylder hele begynderudvalget en stor tak for deres hjælp til, at gennemføre dette forløb, uden den ville jeg fortsat være af den mening, at golfen bestemt ikke var noget for mig, og havde derfor ikke fået de oplevelser, som jeg nu kan får fremover. Stor tak Jer alle i begynderudvalget.

Med venlig hilsen
Jytte Vesterager
13 år senere …

Jeg har for 13 år siden spillet golf en enkelt sæson, men blev ikke grebet af det.

Mange år senere - efter jeg var gået på efterløn - meldte jeg mig til golf via Ældresagen i Herning. Denne gang blev jeg grebet af spillet og det sociale samvær på  par3-banen. Fik nogle rigtig gode veninder, med hvem jeg spillede op til 3 gange om ugen. Vi enedes om at starte på begynderholdet i det kommende forår 2013. Og sikke et forløb!
Der var godt humør og stor opbakning til os. Vi kløede på det bedste vi havde lært, fik utrolig megen undervisning, træning og opmuntring. (Vejret var en udfordring, men hvornår er det ikke det her i Danmark?)

Ofte lå der en mail fra Michael Handberg næsten før vi var hjemme med en eller anden opmuntrende bemærkning, hvilket gjorde, at jeg ikke følte mig helt som en fiasko. Ganske vist kunne det godt mærkes, at det hele skred lidt lettere for dem, der er 30-40 år yngre end mig, men fornøjelsen ved at øve alt det nyligt indlærte har man jo lov at have.
 Diverse forskellige discipliner blev "bestået", og så skulle vi lempes videre til den forgyldte banetilladelse!

Spændende var det at deltage i Kaninmatcherne og forsøge at opnå det antal points der skulle til for at få banetilladelsen. Positive markører og lidt mere erfarne spillere var særdeles behjælpelige med at få regler og opførsel på plads. Efter at have fået banetilladelsen lærer man hurtigt en masse nye spillere at kende via Kaninmatcherne.

Med det grundige begynderforløb HGK har tilrettelagt og gennemfører, kan man kun ønske sig en ting mere: Talent! Men det bliver vist nok pakket ud i takt med at man øver sig og spiller ofte!!!

Susanne Spiech

 


En anden verden
For en del år siden talte min kone Kirsten og jeg om, at når vi engang blev pensionister kunne det være en god ide at spille golf - af forskellige mobile årsager kan Kirsten ikke så godt deltage i denne sport, derfor lagde jeg det lidt på hylden.

Vi har boet i Esbjerg hele livet og er nu flyttet til Herning pga. blandt andet nærhed til børn og børnebørn samt sommerhus !

Derfor kom det meget belejligt, at min svigersøn Dan pludselig spurgte om ikke vi sammen skulle starte på hold 3 til august - Dan syntes at det kunne være givtigt og hyggeligt hvis vi var sammen om dette, og jeg ville kunne lære nye mennesker at kende i denne for os nye by.

Jeg har aldrig før stiftet bekendtskab med golf, kun hørt uendeligt meget om sporten, derfor var spændingen stor da vi skulle møde i golfklubben anden weekend i august. Der mødte 22 spændte mennesker op, i øvrigt i alle aldre, til dette første møde med begynderudvalget. Jeg kikkede rundt i forsamlingen og kunne hurtigt konstatere at jeg var en af de ældste -
Michael Handberg bød velkommen og med hans humor og skarpe replikker fik han hurtigt nervøsiteten og spændingen lagt ned på et niveau så det blev meget hyggeligt.  Et meget engageret begynderudvalg førte os sikkert igennem denne weekend med stor entusiasme, dygtighed og forståelse - jo, det lå i dem alle at de ville lære os de første trin i golfsporten trods det voldsomme regnvejr - vi blev nu kaldt for det  “ våde hold “  

Videre i forløbet skulle vi mødes hver torsdag aften sammen med begynderudvalget samt pro til forskellige seancer om det tekniske, samt  reglerne omkring golf .Det blev naturligvis mere og mere tydeligt at nogle havde større evner end andre- typisk de unge som har bedre motorik og kræfter end de lidt ældre- Min svigersøn Dan var en af disse som bare kunne det der  !! - Jeg følte at jeg fulgte meget fint med hele vejen igennem men havde det dog lidt svært på måtten ved drivning range hvor Dan og de andre helt unge ramte bolten næsten hver gang klokkerent. Koldt vand i blodet tænkte jeg idet jeg jo har spillet meget fodbold samt dyrket løb hvor det jo er benene som skal gøre arbejdet, nu skulle jeg pludselig til at bruge overkroppen ved drejende bevægelse helt om så lynlåsen pegede mod bolden - jeg kunne pludselig mærke at jeg havde kød imellem ribbenene og lænden gjorde også opmærksom på sig .

 Nu blev det spændende, vi skulle deltage i kaninmatch på den store parkbane - overraskelsen over banens længde var stor og det gik også kun nogenlunde den første gang. Det var nogle rigtig gode og lærerige aftener vi havde med kaninudvalget takket være de behagelige og flinke markører som havde stor forståelse for dette at vi var nybegyndere.

En af aftenerne havde vi en helt ung pige med at meget lavt handicap- hun fortalte at hun begyndte på golf allerede som 6 årig, hvortil jeg fortalte hende at jeg jo så er startet 60 år senere . Det satte hurtigt det hele i relief !  

 Det er for længst gået op for mig at jeg med golfsporten er kommet i en anden verden som man kan blive fascineret af - blandt andet dette med alle reglerne, golfsproget samt den selvjustits man skal udvise - alt dette passer fint ind i min verden !

Nu kom den store dag - den dag hvor vi alle fra det “ våde hold 3 “ kunne betragte os som frigivet til at spille på parkbanen uden markør.

Lidt senere fik vi guldmærket - det var lidt sejt at påklistre dette mærke ovenpå det røde begyndermærke -  specielt var det også at få det grønne golfkort, endda tilsendt fra Dansk Golf Union - det gav mig hallucinationer fra dengang jeg for mange år siden fik mit kørekort ! 

Efterfølgende har jeg været så heldig at finde sammen med Torben fra vores begynderhold - vi har en god kemi og passer derfor rigtig fint sammen   - endvidere er vi næsten på samme niveau rent golfteknisk - vi holder hinanden oppe når det går dårligt og roser ved gode slag, ligesom vi udfordrer hinanden med at tage nye jern/køller i brug !
Vi spiller sammen én gang i ugen og har nu stor glæde af at spille på den udmærkede vinterbane. Dan er jo arbejdsramt og kan kun spille i weekenderne, men vi glæder os til foråret!
Jeg satte mig som mål at skulle komme under handicap 50 inden årets udgang - det nåede jeg !

Målet for næste år er at blive mere stabil i mine slag ikke mindst fra fairway, måske falde lidt i handicap, få god gang i driveren og spille fra gult, samt fortsat at kunne dele oplevelserne med Torben og Dan .

4539 Hans HolmBegyndergolf
Ingen kan som Michael Handberg råbe en forsamling op, - det måtte vi sande allerede til første samling på efterårets sidste begynderhold. Stemningen var god i begynderudvalget og humøret smittende, - og spændte det var vi.

Med mange golfere i familien og omgangskredsen samt nogle fantastiske smukke billeder af golfdestinationer på nethinden, ville vi undersøge om golf var noget for os. Vi meldte os til kurset uden at eje en kølle, men det var ikke noget problem. Hurtigt blev vi udstyret med lånegrej, og allerede efter introen begav vi os afsted mod kursets første udfordring: en runde på par 3 banen efterfulgt af øvelser på driving range.
 
Det var en rigtig god ide at starte kurset med nogle praktiske øvelser, men allerede efter kort tid, væltede vandet ned, og inden vi fik set os om, var vi totalt gennemblødte på par 3 banen. Ikke den allerbedste start, men ret sjovt, - bagefter. Ingen kom siden til kurset uden paraply eller regntøj.

De følgende samlinger bød på træninger med Pro’en, og hele tiden med en flok, hyggelige og venlige mennesker fra begynderudvalget på sidelinjen til at give gode råd og hjælpe til. Vi fik bla. råd omkring færdsel på banen. Nyttig viden når man nu ikke før, har bevæget sig i denne verden. Vi blev gelejdet igennem pitch, kølleslag, fod- og benstillinger og også regler. Dem har man ikke sparet på i golfens verden. Trods megen bladren i regelbøgerne måtte vi sande, at det ikke lykkedes at lave regelprøven til 0 fejl.

Efter nogle aftner med afbud, var vi ved at komme i bekneb for tid, hvis vi skulle nå de obligatoriske 3 kaninmatcher med min. 10 point inden sæsonafslutningen. Ind kom en mail fra Michael Handberg, om der var behov for en individuel handlingsplan. Godt set af Michael og grunden til at det alligevel lykkedes os at nå i mål.

Vi sluttede af med to gange 9 hullers kaninmatch en lørdag – med overordentlig hyggeligt og kompetent selskab af garvede tællere – og uden regn. Måtte konstatere at 18 huller er rigtig langt for en nybegynder og det kneb da også med koncentrationen på de sidste huller. MEN hyggeligt var det, - ikke mindst den efterfølgende øl og gaveregnen i klubhuset.
Vi glæder os til at komme rigtigt i gang, når foråret kommer, og også over at kunne snakke med, når emnet falder på golf. Morten Ingemanns tegninger af skøre golfspillere giver mening. En ny verden har åbnet sig.

Stor tak for hyggeligt selskab til begynderhold 3 og ros til begynderudvalget, - I er helt fantastiske.

Bodil og Jørgen FromVi bestemt ikke fortrudt et eneste sekund
Annette og jeg besluttede os for at melde os til begynderholdet i Herning Golfklub i 2013, og det har vi bestemt ikke fortrudt et eneste sekund. Vi har begge dyrket mange forskellige slags sportsgrene i vore yngre dage, i kan godt huske dengang man skulle gøre noget aktivt for at fordrive tiden da der ikke var andre muligheder, og vi fik lyst deltage i en idræt hvor man ikke får en puls på 190, hvor man ikke skal overanstrenge sig, og alle deltagere opfører sig fuldstændig normalt når spillet går i gang.

Efter at have forsøgt at spille golf i en sæson har vi valgt at se bort fra ovenstående kravspecifikation da vi ikke kunne få nogle af udsagnende til at passe, vi har måttet konstatere, at golf til dato er den sportsgren som vi har deltaget i som har krævet mest af en rent mentalt, på trods af dette har vi valgt at fortsætte med golf.

Udover disse indledende betragtninger deltog vi på kaninholdet fra april 2013 af Michael Handberg samt øvrige trænere, og de kæmpede en brav kamp for at få os alle lært de mest grundlæggende principper, og alle pædagogiske evner har helt sikkert været i brug fra golf trænerne, da tålmodighed, evner fra os deltagere var vidt forskellige.

Vi har fået en fantastisk god oplæring i hele begynder forløbet, og der har været god opbakning fra både trænere/deltagere og vi vil især rose golfklubbens trænere for altid, at møde talstærk og engageret op til alle trænings pas, også selvom vejret ikke var godt, og det var det ikke særlig tit i foråret 2013.

De fleste som havde meldt sig til begynder kurset kom enten alene, som par eller som gruppe men uanset om man kom som den ene eller anden konstellation, havde vi et godt sammenhold og har udover de faste træninger fundet sammen med andre deltagere på begynderkurset som vi har spillet golf med når tiden har været til det.

I den forbindelse er kaninmatcherne en helt enestående mulighed for at lære lidt om golfspillet og reglerne, og her får man også mulighed for at spille med andre golfspillere som man ikke har spillet med før, og det er en anden charme ved spillet som man skal tage hensyn til.

Vi har været utroligt glade for den første sæson som golfspillere, og vil varmt anbefale Herning Golfklub som et godt sted, at starte med golfspillet, og det er ikke mindst takket være Michael og alle de andre trænere som formår, at få alle deltagere til at føle sig godt tilpas i klubben fra den første dag, og så er rammerne omkring klubben ganske enestående, med en dejlig golfbane, og klubhus.

Vi ses på golfbanen
Med venlig hilsen
Annette og Flemming Andersen
5 banden
Vi var fem gutter der startede på det første begynderhold i marts mdr. 2013. Som alle andre begyndere startede vi en weekend og vi blev alle taget rigtig godt imod. Trods regn, slud og blæst kom vi alle igennem weekenden med højt humør og en masse golf.

De efterfølgende måneder gik med træning samt lektioner med PRO-træneren. PRO-træneren var meget let tilgængelig og sørgede for, at vi hver især fik den nødvendige og individuelle træning. Efter en masse gode træningsaftner og lektioner, følte vi os godt rustet til at komme videre. Kaninturnering var næste step. Efter 3 tuneringer fik vi vores DGU kort, og var dermed ”på egen hånd”.  Efter afslutningen af vores forløb spillede vi dog stadig med om torsdagen pga. det gode sammenhold.

Vi vil gerne sige en stor tak til begynderudvalget og kaninudvalget, for at tage rigtig godt i mod os, samt deres ihærdige forsøg på at lære os at spille golf, og tak for deres store tålmodighed.

Også en tak til Herning Golfklub for at tage godt imod alle de nye spillere. Man føler sig velkommen fra dag 1. Vi er i dag alle flittige spillere, og vi har nu lært, at golf ikke bare er en individuel sport, men også indeholder fælleskab, nye bekendtskaber og god mad :)

/Thomas, Bo, Jonas, Markild og BjarkeBegynderhold 1 – 2013 den første weekend i den anden ”forårsmåned” – april 2013.
Nu var beslutningen jo taget, og vi glædede os faktisk til at prøve kræfter med den udbredte ”folkesygdom” golf. Men før vi kunne komme i gang for alvor, skulle vi jo lige have banetilladelsen.

Men vejret blev ikke rigtigt det, som vi forbandt med golf, men godt og varmt klædt på mødte vi op i klubhuset lørdag eftermiddag kl. 13 – og med et regnsæt i bagagen, hvis nu ... Det viste sig at være en ”klog” disposition – for det stormede og  regnede, endda med sne og slud.

Det blev vores første positive møde med et af Golfklubbens største aktiver, et super engageret Begynderudvalg.

Vi erfarede, at vi ikke bliver kaldt men råbt til samling, når man er under Formanden Michael Handbergs beskyttende vinger, men så er der heller ingen, der kan være i tvivl om, at nu er det nu, og det er værd at høre efter.

Stik i mod sædvane (fandt vi ud af i løbet af foråret) mødte formanden op i lange bukser men dog med korte ærmer :)

En kold weekend ventede forude, men alle de engagerede medlemmer af begynderudvalget guidede os igennem de mange forskellige ting, vi nåede at prøve i løbet af lørdag og søndag:  Par tre banen, Driving range, Putte banen, chipping, pitching, bunker o.m.a. Begge dage var fyldt med mange nye ”fremmedord”.

Der blev taget hånd om alle i små grupper, og med kyndig vejledning, smil, latter og beroligende ord, prøvede vi de mange nye ting – med vekslende held og succes.  Der var plads til forbedringer for de fleste.

Inden weekenden sluttede kunne vi se, hvad det kunne blive til efter et år. Et par af klubbens medlemmer med et og flere års erfaring og klubbens Pro spillede en match over tre huller. Undervejs ledsaget af formandens humoristiske bemærkninger og kommentarer.

Undervejs havde alle booket et tidspunkt til undervisning i de enkelte discipliner, og når vi mødte op til instruktion, blev vi mødt af medlemmer af begynderudvalget. Hver gang – på trods af vejret – var alle lige opsat på, at give os en god oplevelse og tro på, at det kunne vi lære, og vi skulle også nok blive gode til det med lidt ekstra træning.

Lige på nær Parkbanen stod til det hele til vores rådighed, så selvtræning var også en god ide, når vi kunne finde tid.

Der er så lige en lille detalje ud over det praktiske med jern, køller og bolde – GOLFREGLER!!!!
Reglerne er helt klart en videnskab, så der var naturligvis mødepligt til regelaftenen. Denne aften blev fulgt op af mails med opbakning fra formanden, så vi efterhånden troede på, at vi også kunne bestå regelprøven.

Heller ikke her blev nogen ”tabt på gulvet”. Hvis man med absolut gyldig grund måtte melde afbud, så tog formanden og udvalget sig af de fortabte, så også de fik en gennemgang af reglerne og mulighed for at klare regelprøven.

Opstartsweekend, torsdagssamling, opløftende mails med grund til smil – ingen blev glemt, udvalget følger alle på det niveau, vi nu er nået til, og det bliver hurtigt forskelligt.
Inden den fantastiske sommer 2013 havde alle fået ”kørekort” til Parkbanen og var klar til at stå på egne ben.

Citat fra mail til alle deltagere på begynderhold 1- 2013 inden opstarts weekenden: ”Rigtig hjertelig velkommen i Herning Golf Klub – vi skal gøre vores bedste for, at du får den bedste start på golfen”

TAK – vi følte og føler os velkommen i Herning Golf Klub, og I gjorde absolut mere end vi kunne forvente, for at vi fik den bedste start på golfen.

Rigtig god fornøjelse til begynderholdene i Herning Golfklub i 2014 – Glæd jer – der bliver plads til både smil og latter.
Marianne og Niels Viggo MalleKan man virkelig blive bidt af en sport, der går ud på at ”skyde” en kugle i et lille hul med så få ”skud” som muligt, og hvor svært kan det egentlig være?

Efter nogle års overvejelse besluttede vi i august 2013 at starte på sæsonens sidste begynderhold i HGK.
Sammen med 18 andre novicer, mødte vi op til, hvad der skulle blive en super god weekend og starten på et meget positivt forløb  der, ud over ”kortet”, gav os gode oplevelser, nye bekendtskaber og ikke mindst ”golffeber”.  Sygdommen der bl.a. sætter sig på øjnene og gør, at man på solskinsdage ikke længere kan se snavs på vinduerne, eller at græsplænen burde slås. 

Vi var en flok unge og halvunge mennesker på kurset, forenet i en fælles udfordring: at lære at flytte bolden så langt som muligt ved hjælp af et jern og et sving så hårdt, at huller i luften blev hængende i flere sekunder. Bare at ramme kuglen var en større udfordring, end vi på forhånd havde troet. Til gengæld oplevede vi i en hel weekend en af de positive bivirkninger ved golf; at det er svært at belaste hjernen med ret mange andre udfordringer samtidigt.

Genvordighederne fortsatte i hele forløbet med bunkerslag, pitching, chipping og putting. Heldigvis var vi hele tiden omgivet af et dedikeret team fra begynderudvalget, som på beroligende vis har guidet os igennem frustrationerne, og sammen med klubbens træner har lært os alt hvad der er værd at lære om sporten.

Efter det indledende forløb blev oplevelsen krydret med deltagelse i den ugentlige kaninturnering, hvor vi blev bekræftet i, at golfspillere består af en bredt sammensat gruppe af elskværdige og behagelige mennesker.

Nu venter vi blot på at vejret bliver mildt og græsset tørt, så vi igen kan fortabe os i gode oplevelser på banen, der ud over god motion, effektiv afstresning og en tur eller to i søen, byder på et varieret dyreliv i form af harer, agerhøns, fasaner og rådyr. Så bliver det ikke meget bedre.

Så ja, man kan godt blive bidt af sporten, og når man først har overstået udfordringen med at lære de rigtige fagudtryk som ”at slå”, ”bold” og ”vil I lukkes igennem?”, så tager det vist kun nogle få træningstimer, nogle kaninturneringer og en halv forårssæson, før man har helt styr på spillet og dets finesser.

Vi har i golf fundet en fælles interesse, som vi forventer, vil give os mange gode timer fremover. Det skyldes bl.a. et veltilrettelagt begynderforløb i HGK, så tak til begynderudvalget, tålmodige markører på kaninturneringerne, kollegerne fra begynderhold 3, 2013 og mange andre medlemmer i Herning golfklub som har bidraget til den gode oplevelse.

Vi glæder os til vi ses igen.
Birthe og Steen HaxholmTiden var knap, og jeg var ikke gammel nok
Jeg glædede mig til at blive indviet i golf universet. Jeg har hørt om rigtig mange, som er blevet total bidt af golfen. Men jeg har bare ikke rigtig forstået hvorfor. Min dejlige kone og børn havde total overrasket mig  til min fødselsdag, hvor jeg fik et komplet golfsæt, sko osv. uden, at jeg havde ønsket mig det. Dog havde jeg tilkendegivet, at jeg overvejede at starte med golf.

Men umiddelbart var tiden knap, og jeg var ikke gammel nok :-). Vi bor meget tæt ved Herning golfbane samt flere havde nævnt at begynder forløbet i Herning golfklub var meget professionelt. Så derfor var det naturligt, at jeg begyndte i Herning Golfklub.

Jeg startede i august sammen med 20 andre nybegynder. Vi fik hurtig et godt sammenhold allerede i introduktionsweekenden. Jeg er et konkurrencemenneske, så det var ekstra motiverende, når vi meget ofte spillede om point og en øl efter træningen. Der var et rigtig godt sammenhold, og super hyggelig slutning på træningssessionerne med plads til supervision og humor. Tak for et godt fællesskab til holdet!

Weekenden var en kanon start på begynderforløbet. Vi stiftede bekendtskab med driving range,putting green, par 3 banen, hvor vi havde vores første begyndermatch. Desuden havde vi fornøjelsen af undervisning fra Pro træneren Jesper Skoubo. Må erkende at mine præstationer var meget svingende til stor frustration for undertegnede. Men jeg blev som alle andre på holdet grebet af golfen.

Herefter var der arrangeret 8 træningssektioner med begynderudvalget samt mulighed for individuelle handlingsplan. Desuden kunne vi booke 2 individuelle lektioner hos Pro træneren efter behov.

Det var stort at komme på den store bane, hvor vi skulle gå 3 kaninmatch. Her mødte jeg flere kendte ansigter samt mange spændende personer, og jeg fandt ud af at golf er en meget social sport.
Naturen og omgivelserne sætter jeg også stor pris på. Efter en hektisk arbejdsdag er det total afstressende at gå en runde eller bare træne på driving range.

Begynderudvalget har under hele forløbet været fantastiske, tålmodige, gode instruktører og fortalt mange "røverhistorier". Tak til Michael Handberg samt alle i begynderudvalget for jeres tålmodighed samt altid smittende humør.

Jeg glæder mig til foråret, hvor der helt klart vil stå golf på dagsordenen!

Michael Fog Pedersen.

Kalender


« marts - 2019 »
ma ti on to fr
25 26 27 28 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
1 2 3 4 5 6 7