Forældrehjælp

Som forældre og specielt ”nye” forældre til en juniorspiller i Herning Golfklub kan det godt være svært at overskue, hvad man egentlig skal gøre og hvad der forventes af forældrene.

Der har vi lavet denne oversigt, som gerne skulle hjælpe forældrene godt på vej, og dermed sikre et godt forældre- og klubsamarbejde.

Træning

Forældrene forventes at:
  • Sørge for at juniorspillerne møder til træning et kvarter før træningen starter. Dermed er der tid til at finde udstyr og træningsstedet (driving range, par 3 banen eller hvad det måtte være)
  • Sørge for at junioren har det fornødne golfudstyr. Jacob rådgiver gerne om udstyr. Der kan også være mulighed for at lejer udstyr i Shoppen.
  • Være til stede ved træning, hvis der er tale om en spiller på nybegynder holdene. Her ønsker vi, at forældrene er til stede for at hjælpe deres børn med træningen. Der er altså ikke tale om blot at kigge på; men at deltage aktivt i træningen. Træneren vil løbende give vejledning og instrukser til spillerne og her kan forældrene hjælpe børnene med at forstå, hvad der skal ske. Det er ikke en forudsætning, at forældrene selv er golfspillere

Matcher og turneringer.

Forældrene forventes at:
  • Sørge for at spillerne møder som aftalt til matcher/turneringer, i god tid og med udstyret i orden. Mange turneringen afholdes på en anden bane og her baserer klubben sig på, at forældrene selv sørger for at køre deres børn til den pågældende bane. Forældrene sørger selv til at aftale indbyrdes omkring fælles kørsel. Der vil til forældrene blive udleveret en liste over juniorspillere, tlf. numre, adresser o.l.
  • Møde op til match/turnering – i hvert fald en gang i mellem. De flest børn kan godt li´, at deres forældre er med. Herudover ønsker vi også at skabe et netværk på tværs af forældrene.

Sociale aktiviteter.

Forældre forventes at:
  • Deltage sammen med juniorspillerne til de sociale aktiviteter, hvor der er inviteret forældre med. F.eks. til opstarts- og afslutningsturnering, specielle turneringer osv. Det er ikke en forudsætning, at forældrene selv er golfspillere, men det at forældrene deltager og på den måde lærer golfspillet at kende, vil øge juniorspillernes glæde ved spillet.
  • Sørge for, at spillerne deltage i så mange sociale aktiviteter som muligt. Golf kan godt være et ”ego-spil”, men det ønsker vi bestemt ikke at fremme. Tværtimod ønsker vi, at juniorspillerne kan lære hinanden at kende også uden for banen. Det giver langt større glæde til såvel træning som turnering og nogle gladere børn.
  • I det omfang det er muligt, at tilbyde sin hjælp til aktiviteterne i klubben. Det kan f.eks. være kørsel til turneringer, praktisk hjælp til udflugter/overnatninger.

Øvrigt.

Forældre forventes at:
  • Holde sig orienteret om spillerens aktiviteter. Det være sig såvel træning, turnering, træningshold og sociale aktiviteter. Det kan ske på 3 måder.
  • Følge med på opslagstavlen lige inden for døren i klubhuset. Her hænger informationer, tilmeldinger m.m.
  • Følge med på internettet under klubbens hjemmeside, samt tilmelde sig turneringerne via http://www.golfbox.dk/
  • Møde op til informationsmøder og læse de informationer, som spillere en gang i mellem får med hjem.
  • Sørge for at kontingent bliver betalt til tiden, så de formelle forhold er på plads.

« november - 2017 »