Formål:

I løbet af sæsonen sikre en god og fyldestgørende kommunikation fra Herning Golfklub juniorudvalg til juniorer, forældre om træning, turneringer, arrangementer, aktiviteter o.a. relevant information.

Opgaver.

Kommunikationsudvalget har følgende opgaver:
  1. Indhente stamoplysninger om hver enkelt juniorspiller. Klubbens sekretariat opretter og vedligeholder disse i medlemskartoteket og i Golfbox.
  2. Udarbejde div. Informationsmateriale om juniorgolf i Herning Golfklub fortrinsvis for nye medlemmer.
  3. Informere juniorer og forældre om om træningsplan og –tider iht. plan udarbejdet af træningsudvalg.
  4. Informere juniorer og forældre om turneringsplan iht. plan udarbejdet af turneringsudvalg.
  5. Planlægge og afvikle en informationsdag for juniorer og forældre inden sæsonens start – afvikles som regel i forlængelse af junior opstartsturneringen.
  6. Løbende informere juniorer og forældre om aktiviteter, resultater og øvrige relevante informationer, via Junior Nyhedsmail.
  7. Planlægge og afvikle en sæsonafslutning for juniorer og forældre – afvikles som regel i forlængelse af Junior afslutningsturneringen.
  8. Skaffe mulige sponsorer til juniorarbejdet i klubben, fortrinsvis bland juniorernes forældre.
  9. Vedligeholde Herning Golfklubs hjemmeside vedr. juniorudvalget.

E-mail er som udgangspunkt den foretrukne informationskanal mellem udvalgt og juniorerne. Dette indebærer, at invitationer til arrangementer og påmindelser på diverse tilmeldinger vil blive mailet til forældrenes og juniorernes email adresse.. Det er derfor af afgørende betydning, at e-mail adresse® er oplyst.

Golfbox.

Alle tilmeldinger skal ske på Golfbox, www.golfbox.dk. Dette gælder også sociale aktiviteter.

Greenfee ordning.

Den gensidige gratis greenfee ordning for juniorer bliver stadigt mere populære i de danske klubber.
Løbende er der kommer 16 nye klubber med i ordningen – så nu kan juniorerne i 115 af landets golfklubber glæde sig over muligheden for at kunne spille gratis på hinandens baner i 2013.

På www.danskgolfunion.dk/juniorgolf/trivselsmiljoe/greenfeeaftale er der en opdateret liste over, hvilke klubber som er med i ordningerne. Listen bliver løbende opdateret.

« november - 2017 »