Kaninudvalget er sidste stop inden du kan erhverve DGU kortet der giver ret til spil på de danske golfbaner.

Begynderudvalget frigiver dig til kaninudvalget når teknikken tillader det.

Kaninudvalgets opgave er at lære dig "færdselsreglerne" på Parkbanen, og hjælpe dig med hvordan du finder nemt rundt, hvor du kan spare tid så der er et godt flow på banen og hvordan reglerne bruges i praksis.

Deres andens store opgave er at sikre du kommer til at spille sammen med andre golfspillere og opleve hyggen og det sociale samvær som er en stor del af golfspillet.

Sammen med Kaninudvalget spiller du min. 3 kaninmatcher samen med en erfaren golfspiller, der vil hjælpe dig med alt det praktiske.

Du må gerne spille flere end 3 kaninmatcher, hvis du synes det er nødvendigt - når de min. 3 kaninmatcher er spillet kan du blive fuldgyldigt medlem af Herning Golf Klub, og det er derfor vigtigt at kontakte sekretariatet vedr. medlemskab og kontingent efter. 2. kaninmatch, så vi kan sikre du er meldt ind og kan få banetilladelse efter den sidste kaninmatch - og dermed komme ud og spille golf.

Har du svært ved at finde tid til de 3 kaninmatcher så kontakt Kaninudvalget for vi finder en fornuftig løsning, så du kan erhverve dit DGU kort.

Husk iøvrigt det er tilladt at fortsætte med at spille kanin- torsdagsmatcher lige så længe du har lyst. Det er rigtig godt for det sociale sammenhold og en rigtig god måde at finde spillepartnere på.