Greenfeeaftaler

Herning Golf Klub har indgået en række attraktive aftaler med andre klubber om fritspil, Firkløverordning eller fast greenfeepris.

Rabataftalerne gælder ikke for fleks-, hverdags- og 9-huls medlemmer.

Max. handicap 41 for spil på Parkbanen.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte vores sekretariat på tlf. 9721 0033 eller på mail info@herninggolfklub.dk .

Tange Sø Golfklub

Der er igen indgået aftale med Tange Sø Golfklub om fritspil i 2017.

Aftalen gælder kun fuldtidsmedlemmer i de 2 klubber, der kan spille hinandens baner hele ugen.

Tange Sø har dog udvidet aftalen, så den også gælder HGK hverdagsmedlemmer, der kan spille frit på hverdage i Tange Sø.

Der bestilles blot tid på Golfbox, og tiden bekræftes på Proboks24 standeren hos Tange Sø.

Grupper bestiller tid i sekretariatet, pris kr. 100,- pr. spiller.

Firkløver fritspilsaftale

Følgende klubber deltager i Firkløver aftale om fritspil for 2018:
• Birkemose Golf Club
• Brande Golfklub
• Dejbjerg Golfklub
• Give Golfklub
• Herning Golf Klub
• Jelling Golfklub
• Kellers Park Golf
• Åskov Golfklub

Medlemmer
Firkløver tilbydes kun til klubbernes fuldtidsmedlemmer og dermed ikke til fleksmedlemmer, hverdagsmedlemmer, 9-huls medlemmer eller nabomedlemmer.
Firkløver skal altid købes i medlemmets hjemmeklub.

Rettigheder
Firkløver giver fri adgang til klubbernes 18-hullers baner, samt deltagelse i alle åbne turneringer på de enkelte klubbers medlemsvilkår.
Firkløver giver IKKE adgang til klubber-i-klubben.
Medlemmer med Firkløver skal ved besøg på HGK´s bane bekræfte deres tid på Proboks24 terminalen i greenfee rummet. Bagtag bæres synligt på baggen.

Økonomi
Prisen for et Firkløver er for 2018 aftalt til kr. 800.-, der indbetales til Herning Golf Klub, på reg. 7620 konto 0002034377 – med angivelse af medlemsnummer.

HI-fritspilsaftale

Følgende klubber deltager i HI-aftale om fritspil for 2018:
• Ikast Tullamore Golf Club

Medlemmer
HI tilbydes kun til klubbernes fuldtidsmedlemmer og dermed ikke til fleksmedlemmer, hverdagsmedlemmer, 9-huls medlemmer eller nabomedlemmer.
HI skal altid købes i medlemmets hjemmeklub.

Rettigheder
HI giver fri adgang til klubbernes 18-hullers baner, samt deltagelse i alle åbne turneringer på de enkelte klubbers medlemsvilkår.
HI giver IKKE adgang til klubber-i-klubben.
Medlemmer med HI skal ved besøg på HGK´s bane bekræfte deres tid på Proboks24 terminalen i greenfee rummet. Bagtag bæres synligt på baggen.

Økonomi
Prisen for HI er for 2018 aftalt til kr. 1.000.-, der indbetales til Herning Golf Klub, på reg. 7620 konto 0002034377 – med angivelse af medlemsnummer.

Øvrige aftaler:

HGK medlemmer og greenfee gæster fra nedenstående klubber kan spille greenfee til kr. 200,- hos hinanden alle dage:

Asserbo Golfklub
Brande Golfklub
Dejbjerg Golf Klub
Falster Golfklub
Fredericia Golfklub
Give Golfklub
Hjarbæk Golf Klub - for HGK medlemmer kr. 185 hverdag, kr. 210 weekend- og helligdage
Holstebro Golfklub - for HGK medlemmer kr. 300 hverdag, kr. 350 weekend-og helligdage
Jelling Golfklub
Kellers Park Golfklub
Lemvig Golf Klub
Mollerup Golfklub
Norddjurs Golfklub
Nordvestjysk Golfklub
Sindal Golf Klub
Skive Golfklub
Struer Golfklub
Sydthy Golfklub
Trehøje Golfklub
Tullamore Golfklub
Viborg Golfklub
Øland Golfklub - HGK medlemmer, alle dage kr. 150
Åskov Golfklub - HGK medlemmer alle dage kr. 150

Gæst

Medlemmer i Herning Golf Klub kan medbringe gæster til fast pris kr. 200.-
Gæsten skal spille med medlem.

Gensidig gratis greenfeeaftale for juniorspillere:

Ifølge med en fuldt betalende voksen, kan op til 3 juniorer, spille Herning Golf Klubs Parkbane.

Der er tale om DGU ordningen, kaldet 3 for 1. Man er Juniormedlem til og med det år, man fylder 18 år.

« april - 2018 »