Greenfeeaftaler

Herning Golf Klub har indgået en række attraktive aftaler med andre klubber om fritspil, Firkløverordning eller fast greenfeepris.

Rabataftalerne gælder ikke for fleks-, hverdags- og 9-huls medlemmer.

Max. handicap 41 for spil på Parkbanen.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte vores sekretariat på tlf. 9721 0033 eller på mail info@herninggolfklub.dk .

Tange Sø Golfklub

Der er igen indgået aftale med Tange Sø Golfklub om fritspil i 2017.

Aftalen gælder kun fuldtidsmedlemmer i de 2 klubber, der kan spille hinandens baner hele ugen.

Tange Sø har dog udvidet aftalen, så den også gælder HGK hverdagsmedlemmer, der kan spille frit på hverdage i Tange Sø.

Der bestilles blot tid på Golfbox, og tiden bekræftes på Proboks24 standeren hos Tange Sø.

Grupper bestiller tid i sekretariatet, pris kr. 100,- pr. spiller.

Firkløver fritspilsaftale

Følgende klubber deltager i Firkløver aftale om fritspil for 2018:
• Birkemose Golf Club
• Brande Golfklub
• Dejbjerg Golfklub
• Give Golfklub
• Herning Golf Klub
• Jelling Golfklub
• Kellers Park Golf
• Åskov Golfklub

Medlemmer
Firkløver tilbydes kun til klubbernes fuldtidsmedlemmer og dermed ikke til fleksmedlemmer, hverdagsmedlemmer, 9-huls medlemmer eller nabomedlemmer.
Firkløver skal altid købes i medlemmets hjemmeklub.

Rettigheder
Firkløver giver fri adgang til klubbernes 18-hullers baner, samt deltagelse i alle åbne turneringer på de enkelte klubbers medlemsvilkår.
Firkløver giver IKKE adgang til klubber-i-klubben.
Medlemmer med Firkløver skal ved besøg på HGK´s bane bekræfte deres tid på Proboks24 terminalen i greenfee rummet. Bagtag bæres synligt på baggen.

Økonomi
Prisen for et Firkløver er for 2018 aftalt til kr. 800.-, der indbetales til Herning Golf Klub, på reg. 7620 konto 0002034377 – med angivelse af medlemsnummer.

HI-fritspilsaftale

Følgende klubber deltager i HI-aftale om fritspil for 2018:
• Ikast Tullamore Golf Club

Medlemmer
HI tilbydes kun til klubbernes fuldtidsmedlemmer og dermed ikke til fleksmedlemmer, hverdagsmedlemmer, 9-huls medlemmer eller nabomedlemmer.
HI skal altid købes i medlemmets hjemmeklub.

Rettigheder
HI giver fri adgang til klubbernes 18-hullers baner, samt deltagelse i alle åbne turneringer på de enkelte klubbers medlemsvilkår.
HI giver IKKE adgang til klubber-i-klubben.
Medlemmer med HI skal ved besøg på HGK´s bane bekræfte deres tid på Proboks24 terminalen i greenfee rummet. Bagtag bæres synligt på baggen.

Økonomi
Prisen for HI er for 2018 aftalt til kr. 1.000.-, der indbetales til Herning Golf Klub, på reg. 7620 konto 0002034377 – med angivelse af medlemsnummer.

Øvrige aftaler:

HGK medlemmer og greenfee gæster fra nedenstående klubber kan spille greenfee til kr. 200,- hos hinanden alle dage:

Asserbo Golfklub
Brande Golfklub
Dejbjerg Golf Klub
Falster Golfklub
Fredericia Golfklub
Give Golfklub
Hjarbæk Golf Klub - for HGK medlemmer kr. 185 hverdag, kr. 210 weekend- og helligdage
Holstebro Golfklub - for HGK medlemmer kr. 300 hverdag, kr. 350 weekend-og helligdage
Jelling Golfklub
Kellers Park Golfklub
Lemvig Golf Klub
Mollerup Golfklub
Norddjurs Golfklub
Nordvestjysk Golfklub
Sindal Golf Klub
Skive Golfklub
Struer Golfklub
Sydthy Golfklub
Trehøje Golfklub
Viborg Golfklub
Øland Golfklub - HGK medlemmer, alle dage kr. 150
Åskov Golfklub - HGK medlemmer alle dage kr. 150

Gæst

Medlemmer i Herning Golf Klub kan medbringe gæster til fast pris kr. 200.-
Gæsten skal spille med medlem.

Gensidig gratis greenfeeaftale for juniorspillere:

Ifølge med en fuldt betalende voksen, kan op til 3 juniorer, spille Herning Golf Klubs Parkbane.

Der er tale om DGU ordningen, kaldet 3 for 1. Man er Juniormedlem til og med det år, man fylder 18 år.

« juni - 2018 »