Banestatus

17. september

Vi har lukket bunkeren på hul 12, da vi desværre ikke kunne styre vandet. uagtet dræn m.m. lå der ofte vand i bunkeren, og sandet faldt sammen.

Vi har derfor valgt at lukke den, og så græs istedet. 

Samtidig ser det ud til der kommer græs på hul 13 :-) det ser vi alle vist frem til. 


.

30. august

PARKBANEN ÅBEN IGEN FRA MANDAG

Som i ved blev vi ramt af oversvømmelse, hvor åen steg til lidt over 1 meter. Det gjorde, at vi måtte lukke Parkbanen 4 dage, da det ikke var muligt at komme frem ved nogle af hullerne.
Vi ærgrer os over det, da vi ved der kom meget vand, men ikke mere end vi før kunne spille alligevel, da åen normalt ikke stiger så voldsomt på så kort tid. Vi er derfor i dialog med Herning Kommune, for at høre hvad der skete.
Greenkeeperne har siden pumpet vand væk, både fredag, lørdag og søndag, og det hele hjælper. Åen er faldet til

Parkbanen åbner igen mandag, og vi vil forsøge at finde nye datoer for de udsatte arrangementer. Det er Putte turneringen og Klubmesterskaberne.

Buggy er tilladt fra mandag; scooter og løbehjul fra tirsdag.
.

29. august

På grund af 41 m.m. regn natten mellem onsdag og torsdag er åen løbet over sine bredder og banen er derfor lukket.

Der pumpes og effekten af dette arbejde er meget positiv.

Der vurderes søndag om banen kan åbnes mandag.

26. august

Pga megen regn er banen meget våd og der må derfor ikke køre buggy, scooter m.m. tom. fredag.

6. august

Banen, banen og banen

Ja det er overskriften når vi snakker sammen i forretningsudvalg og bestyrelse. Vi ved alle at banen er vores vigtigste aktiv. Derfor er der fortsat fokus på de ting der fungerer og i særdeleshed på de ting der ikke fungerer. Der kan så blandt medlemmer og gæster være uenighed om hvad der fungerer og hvad der ikke gør. 


Greenkeepernes fokus lige nu er på:
Greens, hvor vi arbejder på at få hastigheden til 9 og fortsat arbejder med at de er jævne og ruller ensartet. Vi ønsker ikke hastigheden højre, da vi er af den overbevisning, at den passer godt til vores medlemmer, gennemsnitsalderen og gennemsnithandicap. 
Fairways og rough, hvor fairways nu klippes i 14 mm, mod før 16 mm, og rough i 38 mm. mod før 44. mm. Det giver bedre mulighed for at finde bolden i roughen og man er stadig straffet for ikke at ramme fairway.
Teesteder, hvor der fortsat hånd topdresses, og flyttes tee klodser, så sliddet fordeles. Lige nu er det nye teested 50 hul 13 samt tee 54 hul 16 åbnet. 
Øvrige opgaver er fortsat fokus på reparation af bare pletter. De eftersås løbende og der er netop nu bestilt en tørveskærer, der kan hjælpe ved at vi kan skære græs fra den nederste del af drivingrange og ligge ud på de værste steder. F.eks. ved broerne hul 5 og 7. 
Der er mange andre opgaver løbende og de vil blive taget hånd om, så snart der er tid mellem klip. Men fokus er klip, da græsset gror voldsomt, og holder vi det ikke nede kommer der for meget afklip. Afklip vi løbende vil blæse væk hvor nødvendigt. 

Og husk; er der noget du er utilfreds med vedr. banen - eller andet - er du altid velkommen til at kontakte mig. Det kan jo være jeg har svaret eller også kommer der en god ide. 
Iøvrigt tak til de 234 der har svaret på medlemsundersøgelsen. Vi er ved at kigge på svarerne og ovenstående tiltag er bl.a. gjort ud fra dem.  

 

10. juni

Parkbanen og Kortbanen er begge åbne.

Der spilles ud fra DGU´s sidste anbefalinger. Læs mere her.

keyboard_arrow_up