Nyheder


Status på tøj pr. 25-05-2020

22. maj 2020

Mangler du nyt tøj? – ja, hvem gør ikke det. Se med her - vi har et godt tilbud

Status 25/5: deadline for bestilling af tøj er udsat. Grundet Shoppen endnu ikke har et udvalg af alle størrelser, har vi valgt at udsætte deadline. Der er nu bestilt et stk. hjem af alle modeller i alle størrelser, så du kan prøve dem før bestilling. Vi forventer de vil ligge klar i Shoppen i løbet af en uges tid. Vi giver besked igen, når de er her. 

Vi kan nu endelig præsentere jer for vores sidste nye tiltag – Polo + Baselayer med logo til særdeles fordelagtige priser. Vi har i samarbejde med Mitgolfudstyr fået en aftale i stand med BackTee, og kan derfor tilbyde jer det lækreste golftøj med Tirsdagsdamernes eget logo.

Du kan vælge :

Hvid Polo uden ærmer              - 190,- kr.

Hvid Polo med ærmer               - 250,- kr.

Navy Baselayer                           - 300,- kr.

Farver: begge Polo ‘er findes i hvid - Baselayer er mørkeblå.

Størrelser: XS - XXXL

Pasform: Polo ‘er er normal i størrelsen, mens Baselayer er lidt lille i størrelsen.

Priser: alle priser er inkl. logo og moms.

Vi har fået lovning på, at kunne genbestille hos BackTee de næste par år, men da vi i komitéen ikke kan ligge inde med et stort lager, har vi besluttet at bestille en portion tøj 2 gange om året. Deadline for første bestilling er torsdag d. 28.05.2020.

Du kan finde et eksemplar af dette lækre sæt hos Shoppen, hvor du også har mulighed for at prøve tøjet i forskellige størrelser. Shoppen tager samtidig imod din bestilling og betaling, og du vil herefter modtage en SMS, når tøjet ligger klar til dig. Forventet leveringstid 1 – 2 uger.

Skynd dig ind i Shoppen og bliv klædt rigtigt på til den kommende sæson

Mange hilsener fra

Komitéen

Tilbage

keyboard_arrow_up