Fredericia Golf Klub

Charmerende, central og bynær.

Vi har indgået en aftale med Fredericia Golf Club om en fritspilsaftale, gældende forløbig for 2022, således at alle fuldtidsmedlemmer af HGK kan spille greenfeefrit på deres bane og vice versa.

Indenfor en time ad motorvejen finder du Frederivia Golf Club, der er en charmerende klub, der er centralt beliggende, kun 6 km fra E45 og 5 km fra bymidten i Fredericia.

I Fredericia Golf Club arbejder vi hårdt pa at sikre alle, gæster, den bedste mulige oplevelse.

Dette både hvad angår selve spillet, og også hvad angår de øvrige faciliteter således, at din oplevelse i Fredericia Golf Club bliver så tæt ved det optimale, som overhovedet muligt.

Signaturhul 12

Udsigt over hul 14

18 huls banen ved Fredericia Golf Club blev indviet i august 1993 og er siden blevet løbende forbedret.

Især træplantning, både som adskillelse af de enkelte huller, men også udplantning af spilstyrende træer på hullerne har haft 1. prioritet i klubben.

Her efter snart 30 år kan resultaterne af dette arbejde ses og banen fremstår nu som en parkbane med god bevoksning, hvor skæve og fejlplacerede slag straffes.

Fredericia Golfklub ligger 91 km. væk og det tager en time at køre dertil. En god ide til en udflugt eller hvis man skal til Fyn eller Sjælland.
18 huls banen er 2 lidt forskellige sløjfer, i smuk natur – og der er café. Se mere på www.fredericiagolfclub.dk