Mein Golfclub

Vi har lavet et samarbejde med Mein Golfclub, der er en sammenslutning af primært tyske golfklubber, der tilbyder spil til nedsat pris.

Som fuldtidsmedlem i Herning Golf Klub, kan du for under € 30 (kr. 230,-) opnå et års medlemsskab i Mein Golfclub og kan straks spille alle de baner, som er med i samarbejdet og som udbyder greenfee til en rabatsats.

Det betyder at du allerede efter 1-2 runder har sparet penge, der kan benyttes til andre gode sager.

Læs mere her (på tysk 😀 - højreklik på siderne og vælg "Oversæt til dansk").

Samarbejdet bliver hele tiden udvidet med klubber i DK og andre lande omkring Tyskland.

Køb medlemsskab

Du går ind på Mein Golfclubs hjemmeside, hvor du på forsiden vælger "Hier registrieren". Når du har registreret dine oplysninger, sendes en mail til klubben, der skal bekræfte at du er fuldtidsmedlem og herefter vil du mdotage en mail ang. betalingen. Når du har betalt er du "good to go".

Når du skal spille

Når du har fundet den klub, som du vil spille i, så ringer du til dem og bestiller en starttid. Samtidig gør du opmærksom på, at du er medlem af Mein Golfclub, så de er klar over det.

Når du ankommer til klubben, henvender du dig i receptionen, hvor du checker ind og får bekræftet, at du kan spille til reduceret pris. Når du har betalt får du en greenfeebillet tilsendt på mail (se den på telefonen) og så er det bare "spielen  gehen".

Gute reise.

keyboard_arrow_up