Nyheder


Flere tider og nye anbefalinger

30. april 2020

DGU har ændret sine anbefalinger og det giver nye muligheder.

DGU har på sit bestyrelsesmøde tirsdag d. 28/4 foretaget nogle justeringer i deres anbefalinger omkring spil på banen og brug af køretøjer.

Det har gjort det muligt for os at gå over til Parkbanen, hvor det er muligt at booke tider med 7/8 min. mellemrum og samtidig øge antallet af aktive tider til 3. Husk at tider udenfor Herning ikke tæller med i de 3, så det giver yderligere muligheder for at spille golf.

Dette sker med effekt fra 11/5, således at tider inden da bookes på Coronabanen og tider derefter på Parkbanen. Man vil blive henvist til den korrekte bane, når man booker. Det er stadig vigtigt, at man bekræfter sin tid via Golfbox appen.

Med de flere tider opstår der også en lidt forøget risiko for, at der kan opstå større forsamlinger omkring rondellen i forbindelse med start og slut på runden og spillere på indspils- og puttinggreen.

Derfor er det stadig meget vigtigt, at vi sørger for at holde afstand og sikre, at anvisningerne vedr. antallet af spillere på træningsarealerne ikke overskrides og at man ikke samles inden start, ligesom at man hurtigst muligt forlader området, når man har spillet sin runde.

Det er fra den 1/5 igen muligt at leje buggies og scootere. OBS. Kun 1 person pr. køretøj med mindre man er fra samme husstand.

Tilbage

keyboard_arrow_up