Kontingentopkrævning på vej

9. januar 2023

Vi har valgt at gøre brug af en ny samarbejdspartner vedr. betaling af Firkløver og kontingent. I næste uge (uge 3) udsendes opkrævningen ved e-mail og gennem et nyt betalingssystem som hedder FarPay.

Kontingentopkrævning er på vej via FarPay

Kære medlem

Det er vigtigt Du læser med her.

Hvis man allerede er tilmeldt betalingsservice, modtager man IKKE kontingentopkrævning via mail.

Vi har tidligere foretaget opkrævning af hovedparten af kontingenter ved udsendelse af faktura med almindelig post. Dette er en meget langsommelig og omkostningstungt for klubben (kr. 8,18 pr. kontingentopkrævning). Vi har valgt, at alle fakturaer skal kunne udsendes på mail og vi har tilføjet MobilePay som betalingsform.

Betaling af kontingent kan fremadrettet foretages ved hjælp af:

Mobilepay (gebyr kr. 2,75 pr. betaling)
+71 indbetalingskort i netbank (gebyr kr. 0,25 pr. betaling)
Betalingsservice (gebyr kr. 5,34 pr. betaling)

Der medfølger et link til betaling i forbindelse med modtagelse af faktura. Nuværende medlemmer, der er tilmeldt betalingsservice, vil blive overført til det nye system, og forsætter med den nuværende opkrævning på betalingsservice.

Vi vil foretrække at modtage betaling på Mobilepay eller +71 indbetalingskort i netbank, da dette er forbundet med de færreste gebyrer for Herning Golf Klub. Alle ovenstående gebyrer betales af Herning Golf Klub.

Det nye betalingssystem foretager automatisk bogføring af indbetalinger i bogholderiet og betalingspåmindelse/rykker for manglende betalinger.

Vores nye system kan ikke automatisk matche bankoverførelse med åbne fakturaer, og vi skal som følge heraf frabede os betaling ved bankoverførelse.

Vi vedhæfter en kort guide til betaling af fakturaer - klik HER

Håber I alle vil tage godt imod det nye tiltag.

OBS Modtager Du ikke en mail vedr. kontingent; tjek spamfilter.