Udvidet spil for klubber i klubben

23. april 2020

DGU har ændret sine anbefalinger

DGU har den 22. april ændret sine anbefalinger, så man nu kan lave klub i klub aktiviteter i en tilpasset form og samtidig er anbefalingen om, at man skal spille med et familiemedlem eller faste spillemakkere ikke længere eksisterende.

Det betyder dog ikke, at man ikke skal vise hensyn til andre. Specielt når man tilmelder sig en bold med andre spillere, som man ikke kender, skal man tænke sig om og evt. kontakte spillerne først eller sende dem en besked (sit mobilnr.), samtidig med at man foretager bookningen.

Indtil videre er der fortsat åbent for bookning på Coronabanen, hvor der kan startes med 10 min. mellemrum. Husk fortsat at bekræfte din tid med Golfbox appen eller som Firkløver/greenfeegæst at bekræfte på Proboksen (og spritte af før og efter).

Husk at toilettet i klubhuset er åbent og der findes en køler med sandwiches og øl/vand i ronddellen.