Modry Las Golf Resort

Lav hole-in-one i en af klubturnering og vind et 6-dages ophold hos klubbens samarbejdspartner Modry Las i Polen.

Golfresortet, der er beliggende uden for Choszczno i ​​det nordvestlige hjørne af Polen i amtet Vestpommern, åbnede i 2009. Designet af den legendariske Gary Player blev anlægget hurtigt anerkendt som Polens smukkeste bane.Player beskriver det selv som "en stilfuld golfbane udskåret i et smukt, naturligt landskab med modne fyrreskove, foråret fodrede søer og marker med vilde blomster - bare en fantastisk ramme".

Banen ligger i et landskab omgivet af to rolige søer, der sikrer, at vand kommer i spil på de fleste huller. Det er et sted med sjælden naturlig skønhed med et mindeværdigt layout, der inkluderer dybe, stejle bunker og glatløbende greener.

Modry Las har etableret sig som et fyrtårn i golf i Centraleuropa og giver både medlemmer og besøgende en uovertruffen golfoplevelse. Det blev først valgt af Golf World magazine (UK) på sine 100 bedste europæiske golfbaner i 2009, kun tre måneder efter dets officielle åbning. Det er også blevet kåret til Polens bedste golfbane af landets førende golfwebsted,  www.polishgolf.pl .

I 2014 rangerede Tysklands Golf Journal Modry Las blandt 'Top 100 golfbaner i Europa. En rangering der omfatter baner på de britiske øer og det kontinentale Europa.

Omgivet af eg, fyr og birkeskove er Modry Las udfordrende, naturskønt og stille og et bemærkelsesværdigt sted at spille golf.

Se hvad Golfbladet skrev om stedet.

Medlemstilbud

For pdf - klik her.

Se yderligere tilbud fra Modry Las her.