Sand Valley Golf Resort

Vind et ophold på vores partner resort.

Klubben har indgået et samarbejde med Sand Valley Golf Resort i Polen.

Sand Valley Golf Resort, der ligger en times  kørsel sydøst for Gdansk, er uden sammenligning Polens bedste golf resort. Flere magasiner og hjemmesider har flere gange anerkendt banen, som den bedste bane i landet og senest har Golf Digest sat banen øverst på tronen i Polen.

Resortet er anlagt i det smukke grønne polske landskab, en lille times kørsel fra Gdansk ved Østersøen. På Sand Valley bor du i lækre nybyggede villaer med alt hvad man kan ønske sig med en golfbane af høj international klasse lige uden for døren. Foruden den 18 hullers mesterskabsbane, så findes der også en 9 hullers par 3 bane, en stor driving range og et træningsområde af høj kvalitet.

Sand Valley Golf  Resort sponserer en specialpræmie i Royal Holdturnering.

Road to Sand Valley er præmien, hvor hele holdet vinder et ophold på resortet og deltager i den store finaleturnering den 27. august 2019. Turneringen har deltagelse af spillere fra 8 forskellige europæiske lande.

Opholdet er inkl.

• Deltagelse i turnering (2 rækker 0-18 / 18,1 - 36)
  • Ophold i villa i dobbeltværelse.
  • Fri golf i 3 dage
  • Morgenmad.
  • Transport fra/til Gdansk lufthavn/færgeterminal.
  • Fri brug af træningsfaciliteter.
  • Fri trolley
  • Velkomstdrink ved ankomst.
  • Sand bag (Velkomstpakkemed goddies).
  • Fri WIFI i villaen.

Præmien har en værdi af €1596

Medlemstilbud

Derudover tilbyder Sand Valley medlemmer af Herning Golf Klub et lignende ophold for €410 pr. person (12% rabat i forhold til normalprisen). Du kan også vælge et andet ophold og stadig få 10% rabat.

Da de mindste villaer er med 3 soveværelser, så er Sand Valley et oplagt valg til golfturen med vennerne eller til par. De golfture, hvor fokus er lagt på masser af golf, afslapning i en dejlig villa med privat pool og sauna og masser af hygge!

For yderligere info, se brochurer i klubben eller kontakt poul.oconnor@sandvalley.pl / +48 668 897 632. Du kan også læse mere på deres hjemmeside.