Visioner

Vores intentioner er at give en beskrivelse af hvem vi er og hvad vi vil.
I lyset heraf opstilles en række konkrete målbare mål, med tilhørende aktiviteter, for at opnå dette.

Hvem er vi?
Senior-herrer er en klub for alle mandlige medlemmer af Herning Golfklub, som er fyldt 55 år i indeværende sæson og har max. 42 i handicap. Dog skal man opfylde de medlemskriterier, som er anført i undermappen "Seniorherrer". (til venstre i menuen).

Du kan vælge at spille 9 eller 18 huller. (Særlige regler for vintersæson, kan læses på afsnittet "Vintergolf").

Hvad vil vi?
Vi vil arbejde på at skabe gode rammer for senior-herrer, hvor golfspillet er i højsædet, men også ligger stor vægt på det kammeratlige, hyggelige og sociale samvær.

Hvad er målsætningen:
        at medlemstallet fastholdes på nuværende niveau evt. forøges.
        at mindst 30 % af medlemmerne deltager i fællestræning og regeldag, tilrettelagt af pro'en og eventuelt Komiteen.
        at der hvert år (primo september) præsenteres og tilrettelægges en 3-dages golftur med overnatning. Det kan være i Danmark, men også Tyskland og Sverige kan komme på tale.
        at der hvert år arrangeres en golftur til "sydlige himmelstrøg". I 2016 går turen til Mallorca.
        at spille en årlig turnering med seniorer fra Åskov Golfklub. Skiftevis i Åskov og Herning.
        at der deltager mindst 20 golfspillere til den årlige turnering "Vestjysk Old Boys turnering", som indebærer golf på spændende baner som: Holstebro Golfklub-Nordvestjysk Golfklub-Dejbjerg Golfklub og Lemvig Golfklub.
        at kommunikationen mellem medlemmerne udbygges gennem brug af e-mails og jævnligt opdatering af hjemmesiden.
        at medlemmer med 60, 70, 75, 80, 85, 90 års fødselsdage og ved hospitalsindlæggelse får en hilsen fra Senior-afdelingen.
        at der afholdes en klubdag, hvor de vigtigste regler for golfspillet belyses og tvivlsspørgsmål afklares. Det kalder vi "Regeldag".
        at vi fortsætter samarbejdet med seniordamer, hvor der i løbet af sæsonen, vil blive arrangeret fælles-turneringer.

Hvad gør vi
1. Lave opslag. Eventuelt tage personlig kontakt til ikke-medlemmer, for at gøre dem opmærksom på, at de er meget velkomne i vores klub.
2. Den årlige aktivitetsplan for kommende sæson, bliver lagt på hjemmesiden.
3. Opfordre til deltagelse i fællestræning.
4. Hjemmesiden opdateres jævnligt.
6. Vi stiller os til rådighed til praktisk arbejde omkring klubhus og banen.
7. Tilmelding på golfbox  kalender seniorherrer.

Komiteen for Senior-Herrer.

« august - 2015 »