Junioropstart

Hvis du har lyst til at prøve kræfter med golfspillet, så er Herning Golfklub stedet. Golfspillet er for både drenge og piger.

Der foregår en masse aktiviteter i klubben både på banen og udenfor. Der er mange og rige muligheder for at mødes med sine golfkammerater. I øvrig har vi en meget velfungerende pigeafdeling med masser af fokus på det sociale.

Tilflytter med banetilladelse.

Hvis du har fået din banetilladelse – måske i en anden klub – så er du meget velkommen i Herning Golfklubs juniorafdeling. Hvis du er interesseret i at modtage fast ugentlig træning med de forpligtigelser, det medfører, kan vi tilbyde dig rigtig gode forhold og god træning på et af vore eksisterende træningshold.

Træning.

Der er træning 3 gange ugentlig.

Turneringer.

Ca. hver 2. fredag afholdes der en junior kanin turnering og en intern junior turnering. Der afvikles endvidere kredsturneringer.

For de lavere handicap spillere er der junior holdturnering, Junior Distrikts Tour og Junior Rangliste turneringer. Der bliver spillet om DM for juniorer ligesom der også spilles en Short Game Turnering.

Sociale arrangementer.

Det tilstræbes, at der afholdes forskellige sociale arrangementer som pizza-/filmaften, træningsweekend evt. med overnatning, ud i det blå Formålet er, at styrke det sociale juniorerne imellem.

Opstart.

Der er løbende opstart for nye piger og drenge juniorer.

Udstyr.

Der vil være mulighed for at låne udstyr under træningen, så længe der prøvetrænes.
Yderligere oplysninger: se under Nybegynder

« november - 2017 »