Tre gange årligt udsendes der et spørgeskema til medlemmer for at "tage temperaturen" på netop det tidspunkt.

Den første måling sker i maj måned, den anden i juli og den sidste i september.

Der udvælges en 1/3 af medlemsskaren og der skiftes fra år til år, således at man over en treårig periode kommer hele medlemsskaren rundt og man får en mulighed for at vurdere klubben på forskellige tidspunkter.

September 2019

I september blev der udsendt spørgeskemaer til ca en 1/3 af klubbens medlemmer, ialt 441 og der var 157 der gav sig tid til at svare. En meget flot svarprocent på 36.

Vi ligger altid højt i svarprocent og det er dejligt, da medlemmernes mening er vigtig for os, så mange tak for at I tager jer tiden til at svare.

Vi glæder os over, at der er fremgang på vores score og de karakterer vi får for bane, café, træning m.m., men erkender også at der er plads til forbedringer.
F.eks. er der - berettiget - kritik af teesteder, og her er der naturligvis fokus på at få dem bedre til den nye sæson. Vi vil senere sende en plan frem over de tiltag der vil ske hen over vinteren.

I forbindelse med undersøgelsen er det muligt at give kommentarer og dem har vi svaret på. Det kan læses ved at klikke HER