keyboard_arrow_down

Bliv prøvemedlem i Herning Golf Klub
- det vil du ikke fortryde!

I Herning Golf Klub har du mulighed for et 3 måneders prøvemedlemskab, som koster kr. 1.200,00.

Har du lyst til at prøve kræfter med golfsporten - så send den udfyldte indmeldelsesblanket - så får du automatisk besked om sæson 2019 begynderforløb.

Læs mere om
Herning Golf Klubs begynderforløb her.

Senest 14 dage efter tilmeldingen vil du modtage en bekræftelse på at vi har modtaget din tilmelding. Såfremt du ikke modtager denne beder vi dig om at kontakte os igen - vi har desværre oplevet at teknikken en gang i mellem driller lidt.

Næste begynderforløb starter den 11. og 12. maj 2019

Hvis du ikke har udstyr, så kan vi stille låneudstyr til rådighed mens du gennemgår begynderforløbet. Så behøver du ikke investere så meget inden du finder ud af, at golf er lige sagen.

Ønsker du mere information om næste begynderhold så kontakt os gerne på info@herninggolfklub.dk