keyboard_arrow_down

Medlem i Herning Golf Klub?

Ring til Bo på 40 422 422

Fuldtidsmedlem

Giver rettigheder til Parkbanen, Kortbanen, træningsfaciliteter, frit spil på Tange Sø Golfklubs bane, rettighed til køb af Firkløverkort og Herning-Ikast nabomedlemskab, én gratis træningslektion, én greenfee, kan tage gæst med til kr, 200,-, kan deltage i klubber-i-klubben samt i klubbens turneringer.

Kr. 5.650,-

Fuldtidsmedlem senior 80+

Kræver medlemskab af HGK i mindst 5 år.

Firmamedlem

Giver rettigheder til Parkbanen, Kortbanen, træningsfaciliteter, frit spil på Tange Sø Golfklubs bane, rettighed til køb af Firkløverkort og Herning-Ikast nabomedlemskab, én gratis træningslektion, én greenfee, kan tage én gæst med u/b (gæsten må ikke være fleksmedlem i HGK), kan deltage i klubber-i-klubben samt i klubbens turneringer.

Kr. 8.200,-

Hverdagsmedlem 18 huller

Giver rettigheder til Parkbanen alle hverdage, Kortbanen, træningsfaciliteter, én gratis træningslektion, én greenfee, kan tage gæst med til kr, 200,-, kan deltage i klubber-i-klubben samt i klubbens turneringer mod betaling af greenfee.

Kr. 4.400,-

Hverdagsmedlem 9 huller

9 huls medlemskab kræver at man i forvejen er medlem af HGK.

Studiemedlem 26 - 30 år

Giver rettigheder til Parkbanen, Kortbanen, træningsfaciliteter, frit spil på Tange Sø Golfklubs bane, rettighed til køb af Firkløverkort og Herning-Ikast nabomedlemskab, én gratis træningslektion, én greenfee, kan tage gæst med til kr, 200,-, kan deltage i klubber-i-klubben 2) samt i klubbens turneringer.

Ungsenior medlem 19 - 25 år

Fleksmedlem incl. 3 greenfee

Giver rettigheder til Parkbanen, Kortbanen, træningsfaciliteter, kan deltage i klubbens turneringer mod betaling af greenfee.

Kr. 2.000,-

Langdistance medlem

Giver rettigheder til Parkbanen, Kortbanen, træningsfaciliteter, kan deltage i klubber-i-klubben samt i klubbens turneringer.
Medlemskabet kræver hjemmeklub og fuldgyldigt medlemskab i anden godkendt golfklub under DGU samt at man ikke har bopæl i Herning Kommune.

Junior medlem 0 - 18 år

Giver rettigheder til Parkbanen, Kortbanen, træningsfaciliteter, kan tage gæst med til kr, 200,-, kan deltage i klubbens turneringer mrk. J.
Der tilbydes i sæsonen fri træning for alle juniorer; opslag med træningstider kan ses i klubhuset.

Kr. 1.200,-

Junior medlem 0 - 18 år uden banetilladelse

Giver rettigheder til Kortbanen og træningsfaciliteter.

Kr. 600,-

Begynder/prøve medlem

Begynder/prøvemedlem
Giver rettigheder til Kortbanen, træningsfaciliteter.
Dækker introduktionskursus, regelbøger og regelundervisning, træningslektioner a libitum, begynderaftner og kaninmatcher, der skal gøre dig helt klar til DGU kortet.  Læs evt. mere HER

Kr. 1.200,-

Kortbane medlem

Giver rettigheder til Kortbanen, træningsfaciliteter.

Kr. 1.000,-

Passiv medlem

Man bibeholder sin ancenitet i forhold til indskuddet.

Kr. 600,-

Ekstra info

• Alle medlemmer undtaget junior og micro, betaler boldabonnement kr. 150
  • Alle nye medlemmer, undtaget micro, junior, ungsenior og studerende, betaler indskud kr. 3.500 *)
  • Er der en gang betalt indskud, betales der ikke igen indskud, hvis man kommer tilbage til klubben.

*) Ring på 40 422 422 for et godt tilbud på medlemskab.