keyboard_arrow_down

kr. 6.325,- dækker indskud,
kontingent og boldabonnement

Fuldtidsmedlem

Giver rettigheder til Parkbanen, Kortbanen, træningsfaciliteter, frit spil på Tange Sø Golfklubs bane, rettighed til køb af Firkløverkort, én gratis træningslektion, én greenfee, kan tage gæst med til kr, 200,-, kan deltage i klubber-i-klubben samt i klubbens turneringer.

Kr. 5.650,-

Fuldtidsmedlem senior 80+

Firmamedlem

Giver rettigheder til Parkbanen, Kortbanen, træningsfaciliteter, frit spil på Tange Sø Golfklubs bane, rettighed til køb af Firkløverkort, én gratis træningslektion, én greenfee, kan tage én gæst med u/b (gæsten må ikke være fleksmedlem i HGK), kan deltage i klubber-i-klubben samt i klubbens turneringer.

Kr. 8.200,-

Hverdagsmedlem 18 huller

Giver rettigheder til Parkbanen alle hverdage, Kortbanen, træningsfaciliteter, én gratis træningslektion, én greenfee, kan tage gæst med til kr, 200,-, kan deltage i klubber-i-klubben samt i klubbens turneringer 1).

Kr. 4.400,-

Hverdagsmedlem 9 huller

Studiemedlem 26 - 30 år

Giver rettigheder til Parkbanen, Kortbanen, træningsfaciliteter, frit spil på Tange Sø Golfklubs bane, rettighed til køb af Firkløverkort, én gratis træningslektion, én greenfee, kan tage gæst med til kr, 200,-, kan deltage i klubber-i-klubben 2) samt i klubbens turneringer.

Ungsenior medlem 19 - 25 år

Fleksmedlem incl. 3 greenfee

Giver rettigheder til Parkbanen, Kortbanen, træningsfaciliteter, kan deltage i klubbens turneringer 1).

Kr. 2.000,-

Langdistance medlem

Giver rettigheder til Parkbanen, Kortbanen, træningsfaciliteter, kan deltage i klubber-i-klubben samt i klubbens turneringer 1).
Medlemskabet kræver hjemmeklub og fuldgyldigt medlemskab i anden godkendt golfklub under DGU samt at man ikke har bopæl i Herning Kommune.

Junior medlem 12 - 18 år

Giver rettigheder til Parkbanen, Kortbanen, træningsfaciliteter, kan tage gæst med til kr, 200,-, kan deltage i klubbens turneringer mrk. J.
Der tilbydes i sæsonen fri træning for alle juniorer; opslag med træningstider kan ses i klubhuset.

Kr. 1.200,-

Junior medlem 12 - 18 år

Giver rettigheder til Kortbanen og træningsfaciliteter.

Mikro 6 - 11 år

Giver rettigheder til Kortbanen og træningsfaciliteter.
Der tilbydes i sæsonen fri træning for alle microer; opslag med træningstider kan ses i klubhuset.

Begynder/prøve medlem

Begynder/prøvemedlem
Giver rettigheder til Kortbanen, træningsfaciliteter.
Dækker introduktionskursus, regelbøger, 10 træningslektioner, baneprøve og kaninmatcher, der skal gøre dig helt klar til spillet.  Læs evt. mere HER

Kr. 1.200,-

Kortbane medlem

Giver rettigheder til Kortbanen, træningsfaciliteter.

Kr. 1.000,-

Passiv medlem

Man bibeholder sin ancenitet i forhold til indskuddet.

Ekstra info

• Alle medlemmer undtaget junior og micro, betaler boldabonnement kr. 150
  • Alle nye medlemmer, undtaget micro, junior, ungsenior og studerende, betaler indskud kr. 3.500
  • Er der en gang betalt indskud, betales der ikke igen indskud, hvis man kommer tilbage til klubben.