Nyheder


Nordic Golfers Hulspil Mesterskab

6. april 2021

En ny spændende turnering, som du bare skal deltage i.

Som noget nyt i turneringskalenderen afholder vi vores eget WGC, nemlig Nordic Golfers Hulspil Mesterskab, der er en hulspilsturnering, hvor vi møder hinanden i puljer af 2 omgange, inden finalespillet afvikles som knockoutrunder. På denne måde kan vi afvikle flere runder på kortere tid og man skal ikke afsætte så meget tid til at deltage (medmindre man når frem til finalerne 😊)

Vi starter den 25.april, hvor de 2 første runder afvikles i puljer á 4, hvor man møder hinanden indbyrdes over 6 huller. De næste 2 runder spilles som  knockoutrunder lørdag den 29. maj.

Der er plads til i alt 64 deltagere og der skal være min. 32 for at turneringen gennemføres, så du skal ikke holde dig tilbage for at deltage i eller promovere denne sjove og spændende turnering til dine venner, hvor du prøver at spille mod flere forskellige modstandere den samme dag.

1. præmien er et gavekort til en af Nordic Golfers destinationer og der er præmier til de fire finaledeltagere og lodtrækningspræmier til deltagerne i første runde.

Læs mere og meld dig til på Golfbox.

Vi ses 🏌️‍♀️🏌️‍♂️

 

 

 

Tilbage

keyboard_arrow_up