Augusta Duffers

5. august i Herning Golf Klub

Efter en spændende tid med meget nedbør og en banelukning i dagene op til denne vigtige turnering, var lettelsen stor, da beskeden om baneåbning lørdag morgen indløb

Det betød, at alle 28 tilmeldte Rødder kunne komme på græs, og få luftet køllerne. Nogle skulle måske være blevet hjemme, men vi er så langt henne på sæsonen, at alle de ranglistepoints, som man kan skrabe til sig, er vigtige.

Banen stod ganske fornuftigt, men man kunne mærke væden på et par huller, og specielt afklippet kunne hænge på bolden. Disse forhold gjorde, at tempoet ikke var det hurtigste, og at scores ikke gav anledning til løftede øjenbryn, da de blev offentliggjort.

Man må bemærke det store antal "Fuglekonger", der alle kunne notere en enkelt birdie på scorekortet. Også værd at bemærke, er den store jævnbyrdighed blandt vinderne, der jo som sædvanligt får del i poæææængene 😎, som blev uddelt af dagens turneringsleder - Leif Voetmann.

Ranglisten efter dagens turnering kan ses her (og downloades HER) og resultatlisten i Golfbox HER

1. pladsen: 🏆 sponsoreret af Ikast Automobiler: Mathias Nyborg Carl - 37 points.
2. pladsen: Søren Daniel Kristensen - 37 points
3. pladsen: Steen Joost - 37 points.

Augusta Duffers
Champion

Mathias Nyborg Carl

Augusta Duffers
Runner up

Søren Daniel Kristensen

Augusta Duffers
3. plads

Steen Joost

Dagens putter

Rødvin sponsoreret af Golf cafeen.

Steen Joost - 28 puts.

Birdies

1 Flaske vin sponsoreret af Golfcafeen

Søren Daniel Kristensen, Morten Husted, Kent Clemmensen, Mathias Nyborg Carl, Simon Kirk og Torben Lindholt Christensen  - alle 1 birdie

Stort tillykke til alle vinderne og tak til vore sponsorer.

keyboard_arrow_up