Nyheder


 

 

 

Afslutnings turnering

25. august 2023

Torsdag d. 12. okt. med gunstart kl. 10:00

Efter mange spændende turneringer er sæson 2023 ved at være slut, og vi er nået til årets afslutningsturnering. Scorekort afhentes inden kl. 09:30 Afslutningsturneringen der spilles 12 huller i 3 lige store grupper:

Efter turneringen er der hyggelig sammenkomst med spisning som forventes at starte kl. 13:00.

Under spisningen findes vinderen af et gavekort på 5.000 kr. sponsoreret af Bravo-Tours og Vestjydsk Bank. Man skal være til stede for at deltage i lodtrækningen.

Derefter den årlige generalforsamling med bl.a. komiténs beretning, regnskab, valg og præmieoverrækkelse til dagens vindere.

Efter generalforsamlingen er der mulighed for social hygge med rafling, kortspil mm.

Med den forholdsvis gode økonomi vi har i vor afdeling, vil der denne dag ikke blive opkrævet turneringsfee eller betaling for middagen, vi vil sammen med restauranten servere en gang gule ærter og et glas øl. Hvis man ikke i perioden 1. april til 30 september har deltaget i mindst 6 turneringer, skal der dog betales 100 kr. og man deltager ikke i lodtrækningen om gavekortet på de 5.000 kr. (Dette markerer man selv ved tilmeldingen) Medlemmer, der p.t. ikke spiller golf, er selvfølgelig velkomne til spisningen.

Tilmelding: Senest tirsdag d. 10. okt. kl. 12:00 på golfbox.

Af hensyn til restauranten er det sidste frist for tilmelding. Venlig hilsenSeniorkomitén Svend Åge Frahm, Benny Yde Hansen, Bent Mortensen, Knud Pilgaard, Gert Andersen, Erik Witt Dinesen.

Tilbage

keyboard_arrow_up