Solhat cup afslutning 2019

Lørdag den 21. septemer mødte 24 skønne solsikke kvinder op til årets solhat cup, som er afslutningen på 2019.

Vi startede i klubhuset med rundstykker og først her blev holdene afsløret.

Vi spillede hulspil i fourball med high low score, hvilket betød at der skulle kæmpes til sidste bold el. point da alle scores var vigtige.

På banen

Det var det skønneste vejr til Solhat Cup og med 24 spillere til start passede det perfekt til 6 fourballs.

Bortset fra en golfbags tur i åen for 1. bold på hul 14 melder dagen ikke om de store uheld, tværtimod om en skøn runde på vores flotte parkbane, som er kommet sig flot over oversvømmelserne for kun 10 dage siden.

Efter runden var der hygge på terrassen og kolde drikke i høj sol.

Vindere og årets spiller

Efter en dejlig frokost var det tid til overrækkelse af dagen præmier samt kåre årets spiller.

Årets spiller er den spiller der gennem de tællende turneringer i 2019 har opnået flest point.

Til alle dagens videre var der naturligvis en flot solsikke blomst

Der var også præmier til tættest på flaget.

Formand for solsikkerne Helle Voetmand tog for sig af retterne med 2 præmier. Ester Simonsen og Birgit Thomsen tog sig af hver 1 præmie. Vin sponseret af Fruehøj Frisørsalon v/Tina Vestergaard Jensen.

3 smilende solsikker.

Årets spiller 2018 Charlotte Hansen modtager erindringspokal og overrækker vandrepokalen til dette års spiller

Kirsten Thorhauge Vestergaard. Stort tillykke med en flot solsikke sæson med 69 point.

I komitèen vil vi gerne takke jer alle for trofast fremmøde og en skøn sæson 2019.

Håber vi alle ses til næste år i 2020, som jo er finale år, hvor der spilles om den store pokal.

Vi ses i 2020 / Komitéen