Trænerne

smartphone+45 2870 7372

mailE-mail

Nicolas Bay Jensen

Mads har mange års erfaring som klubpro, hvor han har undervist både elitespillere og klubgolfere.

Alle udtrykker stor tilfredshed med Mads' tilgang til at hjælpe både, når der er tale om begyndere og når du skal bruge enten et quick fix eller vil have en større omlægning af svinget.

Mads underviser hver tirsdag i Sydthy Golf Klub og er derfor i klubben 5 dage om ugen.

Nicolas har de sidste 3 år fungeret som pro i klubben.

Her har han undervist både begyndere, klubmedlemmer. Hans primære ansvarsområde er juniorer, som han kan begejstre med sine spændende øvelser.

Nicolas kan få alle til at forstå de mekanismer, som ligger bag det gode golfsving og har hjulpet mange til at sænke handicappet.

Nicolas underviser 2 dage om ugen og en weekend om måneden i Dejbjerg Golf Klub.