Trænerne

smartphone+45 2870 7372

mailE-mail

Nicolas Bay Jensen

Mads har mange års erfaring som klubpro, hvor han har undervist både elitespillere og klubgolfere, så han er bekendt med hvilke udfordringer, der kan være for at få svinget til at fungere.

Alle udtrykker stor tilfredshed med Mads' tilgang til at hjælpe både, når der er tale om begyndere og når du skal bruge enten et quick fix eller vil have en større omlægning af svinget.

Mads underviser hver tirsdag i Sydthy Golf Klub og er derfor i klubben 5 dage om ugen.

Nicolas er, sammen med Mads, pro i klubben og underviser en bred vifte af medlemmer fra begyndere til de mere erfarne klubmedlemmer.

Hans primære ansvarsområde er juniorer, som han kan begejstre med sine spændende øvelser.

Nicolas kan få alle til at forstå de mekanismer, som ligger bag det gode golfsving og har hjulpet mange til at sænke handicappet.

Nicolas underviser 2 dage om ugen og en weekend om måneden i Dejbjerg Golf Klub.