HGK Begynderudvalget

Næste begynderhold starter op den 11. - 12. maj 2019 - du kan altid ringe 40 422 422 - eller kontakte os på info@herninggolfklub.dk hvis du kunne tænke dig har høre mere eller allerede nu reservere en plads.

Herning Golf Klubs begynderudvalgs fornemste opgave er at hjælpe dig godt i gang med golfsporten, ikke blot teoretisk men også socialt. Vores opgave er kort sagt få dig til at spille golf - ikke forhindre dig i det.

Vores mission er:

At byde nye medlemmer velkommen til Herning Golf Klub såvel teoretisk, teknisk og socialt.

At formidle og indføre nye medlemmer i golfens glæder, regler, etik og udtryk, men også give begynderne lyst til at blive medlem af Herning Golf Klub og på sigt indgå som aktive medlemmer i diverse udvalg, klubber i klubben og ikke mindst bidrage til et rigt og godt klubliv.

At tilbyde et forløb som tager udgangspunkt i den enkeltes forudsætninger og tilpasses derefter.

At animere begynderne til at træne og ikke mindst fortsætte træningen – også efter begynderforløbet.

At gøre den enkelte nybegynder til ambassadør for HGK og aktivt være medvirkende til at tiltrække nye medlemmer.

Vores vision er:

At tilbyde Danmarks (måske) bedste begynderforløb

Herning Golf Klubs  begynderudvalg

Først og fremmest velkommen og tillykke med at du har valgt et begynderforløb i Herning Golf Klub.

På denne side kan du finde oplysninger om forløbet, link til vigtige værktøjer, lidt om tilværelsen som kanin, udtalelser fra tilfredse kursister og ikke mindst menneskerne bag udvalget.

Mangler du info, synes noget kunne være bedre eller blot input, så er du altid velkommen til at kontakte formanden, Michael Handberg på 2266 1898 eller mh@modulex.dk

Vi rykker ...