Bravo Tours Masters 2021

I weekenden 17-18. juli har Herning Golf klub afholdt Bravo Tours Masters i samarbejde med Bravo Tours og Backtee.

Det var den 12. udgave af turneringen, der oprindeligt startede som en juniorturnering, men i dag har udviklet sig til en ranglisteturnering med deltagelse af både damer og herrer.

Det har næsten udviklet sig til en tradition, at turneringen rammes af regn og torden, men i år holdt vejret tørt, som det i øvrigt har været i en periode i Herning. Det gjorde, at banen generelt spillede hård og greens var svære at kontrollere i indspillet.  I år var det til gengæld blæsten, der blev en hård modstander med sine 6 – 7 m/s og vindstød på 13-14 m/s. Det gjorde, at scores ikke blev helt så høje, som man kunne have forventet.

Herning Golf Klub havde kun 3 deltagere med i turneringen og det var kun Jakob Hornshøj, der klarede sig videre til finalerunden søndag. Desværre kom Jakob aldrig til at blande sig blandt præmietagerne.

Hos damerne skulle der omspil til at finde vinderen. Emilie Clausen fra Vejle Golfklub var i føring hele søndagen indtil sidste hul, hvor hun lavede bogeys på de sidste 3 huller. Det betød at Malene Arildsen fra Næstved Golfklub med pars på de samme huller også nåede en samlet score på +15.
Par 3 hullet 10. blev udpeget som første omspilshul blev og efter lodtrækning sendte Malene sin bold direkte op i modvinden og landede på greenen omkring 8 meter højre lidt langt af hullet. Emilie slog sit drive til højre i semirough kort af green og lavede et fint chip til ca. 3 m. langt af hullet. Malene slog sit put til ca. 30 cm. fra hullet og kunne hole for par. Da Emilie missede sit par put, endte Emilie med titlen som vinder af Bravo Tours Masters 2021.

Malene Arildsen

Emilie Clausen

På trods af den relativt kraftige vind,  gik vinderen af herrerækken, landsholdsspilleren Emil Elkjær Petersen fra Odder Golfklub, begge lørdagens runder i -2 (70) mens søndagens runde blev spillet i 75 pga. af en triple bogey på sidste hul. Alligevel sluttede han i -1 for turneringen 3 slag foran Jonas Thybo fra Silkeborg Ry Golfklub. 

Vinderen fik traditionen tro et wild card til Ecco-touren, der kan benyttes i næste sæson.

Emil Elkjær Petersen

Jonas Thybo

Se alle resultaterne her.

keyboard_arrow_up