Bravo Tours Masters 2022

I weekenden 30-31. juli har Herning Golf Klub afholdt Bravo Tours Masters i samarbejde med Bravo Tours og Backtee.

Det var den 13. udgave af turneringen, der oprindeligt startede som en juniorturnering, men i dag har udviklet sig til en ranglisteturnering med deltagelse af både damer og herrer.

Det har næsten udviklet sig til en tradition, at turneringen rammes af regn og torden, men ligesom sidste år var vi heldige, at det dårlige vejr trak udenom Herning. Søndag kom regnen netop som præmieoverrækkelsen var overstået og deltagerne på vej hjem. De sidste ugers tørre vejr, er heldigvis ikke så stor en udfordring for banen som tidligere, da klubben har fået etableret fairwayvanding. Det betyder, at banen fremstår grøn og indbydende. Greens har været det store problem i år, da vi i foråret var ramt af et svampeangreb. Greenkeeperne har gjort et stort arbejde og man mærker, at det har givet pote. Hastigheden er ikke fantastisk, men greens ruller godt og er til at stole på. Vejret var rigtig godt med en vind på 2-3 m/s og let overskyet, så det var et fint vejr til golf.

Hos damerne var der også optræk til spænding stillingen var lige mellem de 2 førende, da søndagens runde gik i gang. Cecilie Eggersen, Vejle Golf Klub bragte sig med en 69’er i lørdagens sidste runde på omgangshøjde med Julie Resen, Silkeborg-Ry Golf Klub. Med endnu en 69’er i søndagens runde var det Cecilie, der trak sig sejrrigt ud af turneringen.

Det sidste put

De to mestre i 2022

Hos herrerne var det for første gang en lokal spiller, Kristian Svinth Dideriksen, der med runder i 67, 68 og 71 tog den samlede sejr i turneringen. Undervejs i søndagens runde, var der optræk til spænding, da Kristians forspring til Lasse Damborg var nede på 1 slag. Da Kristian laver birdie på hul 16 og Lasse samtidig laver double bogey på samme hul blev spændingen punkteret. Michael Kuhlman, Sønderjyllands Golfklub fik sig med par på de sidste 3 huller sneget sig ind foran Lasse.

Vinderen fik traditionen tro et wildcard til Ecco-touren, der kan benyttes i næste sæson.

Tak for kampen

Alle præmietagere

Se alle resultaterne her.

keyboard_arrow_up