Jubilæums 60'eren

I fobindelse med klubbens 60 års jubilæum blev der, udover alle de andre aktiviteter fredag den 31. maj, afholdt en turnering over 60 huller.

18 spillere stod klar kl. 6.00 til at slå ud på de første 18 huller fra tee58. Vejret var ikke med os, da der var kraftig regn over Herning. Det lykkedes alligevel Jes Byskov at gå de første 9 huller i 37 slag (21p), så det er ikke altid vejrets skyld 😊

Start 06.00

Start 06.10

Start 06.20

Start 06.30

Start 06.40

Start 06.50

Se startlisten her.

Vejret klarede stille og roligt op, men det var nogle våde spillere, der fik afsluttet runden. Der var gode resultater imellem, mens andre havde det mere svært fra de bagerste tees. 

Næste runde, der skulle spilles fra tee54 blev en smule forsinket, men da vejret var klaret op, blev det en bedre oplevelse for spillerne.

I mens der blev kæmpet på banen var der lagt op til smagsprøver for de gæster, som havde valgt at møde op inden jubilæumsreceptionen og puttekonkurrencen mellem udvalgene.

Det vart muligt at få rådgivning vedr. golfrelaterede skavanker fra Benefit Fysioterapi, smagsprøver fra Royal, Winecollective og Knaplund Whisky. Derudovr var Kuplen tilstede med lækre prøver på deres kogekunst - lækkerier over hele linjen.

"Forretningsgaden"

Knaplund Whisky

Kuplen

Mans denne runde var undervejs, blev der afholdt jubilæumsreception i klubhuset med deltagelse af  samarbejdspartnere, leverandører, medlemmer og andre venner af huset. Da deltagerne var igennem det meste af den 9-retters tapas menu, som Tekin og hans folk havde creeret holdt klubbens formand, Carsten Bach og formanden for DGU, Lars Broch Christensen tale. 

Der gåes til maden

Klubbens formand

DGU's  formand

Tredje runde skulle spilles fra tee50 og her var det muligt for alle at deltage, uden at  de skulle øve vold på sig selv, udover hvad man kan forvente efter at have gået 36 huller lige inden 😉

Mens deltagerne begav sig ud på de sidste 24 huller blev der etableret en putteturneringsbane og gjort klar til puttekonkurrencen mellem klubbenss udvalg. I alt deltog 36 spillere, der gennem 2 udskilningsrunder blev skåret ned til 24, der derefter spillede i et cup system indtil der var 3 tilbage, der skulle kæmpe om placeringerne.

Der heppes fra sidelinjen

Pølser stegt a point

Alle pladser er i brug

Det store præmiebord

Vinderne

 1. Kasper Ørgaard, 2. Andreas Green Hindø, 3. Palle Nielsen

Mens der blev kæmpet og fundet vindere på puttebanen var de spillerne i Jubilæums 60'eren efterhånden klar til den sidste runde på par 3 banen. De fleste sprang maden mellem 3. og 4. runde over, da de blot nu ønskede at blive færdige med spillet, så de kunne komme ind og nyde en velfortjent forfriskning 

De første slog ud kl. 6.00 og de sidste puttede ud lidt over 21, så efter godt 15 timer var der klar til præmieoverrækkelse. 

A-rækken

1. Christian Alstrup, 2. Jacob Merrild, 2. Jes Byskov (ikke tilstede)

B-rækken

1. Tristan O'Dwyer (Åskov), 2. Niclas Dam Kirkegaard, 3. Lis Frandsen

En lang dag var slut og der skal lyde en stor tak til spillere, hjælpere, Kuplen for bespisning og PING som præmiesponsor

Se alle resultaterne her.

keyboard_arrow_up