Afslutningsmatch og generalforsamling 27.09.2019

Fredag den 27. september mødte der 46 glade Tirsdagsdamer op til afslutningen.

Tusind tak til alle jer skønne Tirsdagsdamer, der med jeres dejlige humør og gå-på-mod gjorde Afslutning 2019 til en festdag. Vi fik både udfordrende golf, hilst på Kylling & Ko, generalforsamling, præmieoverrækkelser, lækker mad og ikke mindst et lynkursus i Salsa

Eftermiddagen startede med 9 hullers Stabelford (Bestball) med diverse forhindringer fra Tee 54. På de 2 par 3 huller skulle der rafles om hvilket redskab, der skulle bruges til udslaget, og på 2 greens skulle der puttes med venstrehåndsputter (og modsat for venstrehåndede). På hul 7 var der nærmest flaget i 2 slag. Der blev dannet par ved tilfældig trækning af scorekort, og så var vi klar. Hvad vi ikke vidste var, at der under runden kørte en fantastisk baneservering med Bailey og chokolade af de to skønne ”Farmergirls”.
Kæmpetak til Susanne og Lone – det var smaddergodt.

 

Kylling & Ko klar til baneservice med Baily og chokolade i vognen

Servicevognen bliver modtaget med glade smil

Og endnu flere glade smil

Og så dukkede der pludselig mænd op midt i turneringen - hvor kom de fra? 

Et lad fyldt med Baily og chokolade....

Der blev sunget (skrålet) på vejen rundt

Aldrig har en Ko været så populær....

Der tankes op igen.....

Efter endt turnering var der hurtig omklædning og derefter op til generalforsamling. Vi blev budt velkommen med dejlig velkomstdrink, Grissini, Bruchetta samt små butterdejssnegle. 

Herefter blev serveret en skøn svampe-risotto efterfulgt af en overdådig dessert - det bedste fra Henriks køkken.

Formand Inge byder velkommen til generalforsamling 2019

Den skønneste dessert

Med spisning veloverstået blev det tid til præmieoverrækkelse. Til dagens match var der præmier til alle. Det foregik ved, at alle hold blev kaldt op for at trække et nummer, og holdet kunne så gå til det store præmiebord for at hente deres præmie. Hvor er vi heldige med alle de dejlige sponsorer!

Sidst men ikke mindst skulle årets spiller, årets Birdies og årets scorekort kåres. 

Årets spiller blev Hanne Zacho med 98 point for de 10 runder

Årets Birdies blev Inge Rønnow Sander og Rita Schultz med hver 6 Birdies

Scoretavle brutto blev Rita Schultz og Hanne Zacho

Scoretavle netto blev Hanne Madsen og Dorte Grønbæk (ikke tilstede)

Så blev al det seriøse overstået og vi kunne slippe tøjlerne for en stund. Til det formål fik vi besøg af Carlos, som skulle lære os kunsten at danse Salsa. Og hold da op - vi fik pulsen op. Der var rytmer, dans, grin og svingende hofter så det batter. Dejligt at se der stadig var energi tilbage i damerne - der blev ihvertfald gået til den. 

Tusind tak til alle jer skønne Tirsdagsdamer, der med jeres dejlige humør og gå-på-mod gjorde afslutning 2019 til en festdag!

Og her til sidst skal også lyde et stort tak for sæson 2019 fra os i kommitéen. Det har været et spændende år med masser af god golf og sjove oplevelser i jeres selskab. Vi ser frem til næste sæson med store forventninger......

 

Et flot præmiebord med gaver til alle - tusind tak til alle vores skønne sponsorer!

keyboard_arrow_up