Turneringsbetingelser

Sådan spiller vi

Disse turneringsbetingelser er gældende for alle turneringer, der spilles med Tirsdagsdamerne, som ansvarlig arrangør, og i det omfang, der ikke er anført andre betingelser til den enkelte turnering.

Tirsagsdame turneringer

Der spilles efter turneringsprogram 2021

Almindelige tirsdagsturneringer, 9 eller 18 huller

18 huller

Der spilles i 2 grupper:

Gruppe A: HCP ≥ 22,0

Gruppe B: HCP < 22,0

9 huller

Der spilles i 1 gruppe med tee-time efter kl. 16.30.

Tilmelding:

Fra tirsdag kl. 18.00 til torsdag kl. 24.00 kan kun medlemmer af Tirsdagsdamerne booke starttiderne til den kommende tirsdag i tidsrummet 15.00-17.30.

Derudover vil tiderne mellem kl. 17.00 og 17.22 være forbeholdt spillere til 9-huls turnering.

Der er ikke blokkeret tider tirsdag formiddag, men disse kan bookes, som normalt op til 14 dage i forvejen.

NYT: Online tilmelding på golfbox inden kl. 18.00 mandagen før spilledagen.

Vejledning til online tilmelding til Tirsdagsdame turneringer

Betingelser:

Ikke ”Stjernspillere” skal overføre kr. 30,00 til turneringsfee på turneringsdagen.

I år starter vi med at bruge livescore ved  alle tirsdagsturneringer og du vil inden turneringen modtage et link og en kode til indtastning af dine score.

Vejledning til scoreindtastning step by step

Scorekort printes i klubhuset som normalt. I udfylder scorekortet for jer selv og markøren. I bestemmer selv, om I vil bytte scorekort og underskrive. Samtidig eller umiddelbart efter runden skal I taste jeres scores via link eller kode.

Din markør skal være en Tirsdagsdame.

Præmier:

Der er præmier ved alle tirsdagsturneringer.

Vinder man præmie ved en almindelig tirsdagsturnering, skal man være tilstede ved efterfølgende månedsturnering for at modtage denne (eller aftale med en veninde om at modtage).

Månedsturnering:

Første tirsdag i hver måned med efterfølgende spisning og præmieoverrækkelse.

16.00 Fælles start

20.55 Fællessang og spisning.

Tilmelding:

Senest kl. 16.00 lørdag før turneringen på Golfbox under turneringer.

Betaling:

Ved tilmelding via MobilePay 4973KD eller Kontonummer 2570  0564907863.              Stjerne spillere kr. 100,00. Ikke stjerne spillere kr. 130,00.

Afbud efter tilmeldingsfristens udløb (uanset årsag) eller udeblivelse på dagen koster kr. 100,00.

Årets spiller - Order of Merit

Alle medlemmer af Tirsdagsdamer optjener point ved alle tællende tirsdagsturneringer.

I Golfbox under turneringer kan du følge med i din placering under Orders of Merit.

Den spiller som har optjent flest point, på de 10 bedst spillede runder i årets løb, bliver kåret som årets spiller til årsafslutningen.

Fordeling af point og vejledning til Order of Merit

Ekstra for Stjernespillere

Årets Birdie

Alle Stjernespiller kan deltage i dysten om ”Årets Birdie med scorer fra tællende tirsdage.

I damernes omklædningsrum er opsat en Birdie tavle.

Når du har spillet dig til en Birdie, noterer du dit medlemsnummer, navn og dato under det relevante hul.

Den spiller, som har lavet flest Birdies gennem hele sæsonen bliver kåret til Årets Birdie spiller til årsafslutningen.

Årets bedste scorekort

Alle Stjernespiller kan deltage i dysten om årets scorekort med scorer fra tællende tirsdage.

I damernes omklædningsrum er opsat et stort scorekort, hvorpå du notere navn + medlemsnummer samt antal slag på det enkelte hul. Markøren underskriver i feltet med navn og dato.

Hvilket hul og i hvilken rækkefølge du skriver på, bestemmer du selv.

Men når en score er noteret, kan det ikke ændres.

Resultatet opgøres til årsafslutning (Hcp. per 29. september 2021).

Præmier til de to bedste, én brutto- og én nettoscores.

Medlemsskab

Der findes 2 former for medlemskab i Tirsdagsdamerne

1. Tirsdagsdame klubben

Kr. 50,00 / år + kr. 30,00 i turneringsfee / gang

2. Tirsdagsdame klubben – Stjernespiller

Kr. 400,00 (Kr. 50,00 / år + Kr. 350,00 i turneringsfee / år)

Som Stjernespiller kan du som noget ekstra deltage i dysten om ”Årets bedste scorekort” og ”Årets Birdie”

Betaling:

Medlemskab betales ved første spillede turnering.

Alle betalinger til Tirsdagsdamerne og vores turneringer samt arrangementer betales via

MobilePay 4973KD

Kontonummer 2570  0564907863

Sidst opdateret: 13. marts 2021
Ret til ændringer forbeholdes.