Turneringsbetingelser

Sådan spiller vi

Disse turneringsbetingelser er gældende for alle turneringer, der spilles med Tirsdagsdamerne, som ansvarlig arrangør, og i det omfang, der ikke er anført andre betingelser til den enkelte turnering.

Der spilles i 2 grupper:

Gruppe A, HCP 0 – 22,0
Gruppe B, HCP 22,1 – 48,0

Der spilles efter turneringsprogram 2020

Årets bedste scorekort

I damernes omklædningsrum er opsat et stort scorekort, hvorpå du som STJERNESPILLER har mulighed for at deltage i dysten om årets bedste score.

Man bestemmer selv på hvilken tirsdag, hvilket hul og i hvilken rækkefølge man udfylder, dog kun på tirsdage hvor score er tællende. Er scoren noteret, kan det ikke ændres. Markøren underskriver i feltet med navn og dato.

Resultatet opgøres slut september (HCP. pr. 22. september).

Præmier til de to bedste brutto- og nettoscores.

Årets Birdie

I damernes omklædningsrum er opsat en Birdie tavle. Når du på en tirsdag har spillet dig til en Birdie, må du notere denne under det relevante hul, med dit fulde navn, dog kun på tirsdage hvor score er tællende. Din Markør underskriver i feltet med initialer og dato.

Der er præmie til den, som spiller flest Birdies i løbet af året.

Årets spiller

Der optjenes point i hver tirsdagsturnering (se på GolfBox/turneringer – Order of Merits) Der er præmie til den spiller, der har optjent flest point i årets løb. Gældende point som er tællende: Opnås ved de (max 10) bedste score over hele sæsonen. Resultatet opgøres slut september.

Betingelser for Tirsdagsdamerne

Der bliver reguleret handicap ved alle tirsdagsturneringerne og i de månedsturneringer, hvor spilleformen gør det muligt. Medlemmer der spiller om tirsdagen BØR aflevere score­kort. Efter 1. maj skal markøren være en tirsdagsdame.

Medlemskab af tirsdagsdame klubben: 50,- kr. Beløbet betales ved først spillede turnering.

Turnerings fee: 30 kr. pr. gang, eller 350 kr. som stjernespiller for hele sæsonen. Vælger du at betale 30 kr. pr. gang, skal beløbet overføres via Mobilpay til 2881 4743 samme dag, ellers bliver dit scorekort ikke registreret. Husk at angive dit medlemsnr. + fulde navn.

Konto nr. 2570 0564907863, angiv navn og medlems nummer. Til brug for indbetaling af medlemskab samt turnerings fee for stjernespillere.

Vinder man præmie, skal man være tilstede ved efterfølgende månedsturnering for at modtage denne (eller aftale med en veninde om at modtage).

Alm. tirsdage

Tilmelding sker på GolfBox.

Fra tirsdag kl. 18 til torsdag kl. 24, kan kun medlemmer af tirsdagsdamerne booke starttiderne til den kommende tirsdag i tidsrummet 15.00 – 17.30.

Tiderne mellem 16.30 – 17.30 vil så vidt muligt være forbeholdt spillere til 9-huls turnering.

Umiddelbart efter afsluttet runde afleveres scorekort i postkassen i damernesomklædningsrum.

Der spilles ikke ordinære tirsdagsturneringer på de dage, hvor der er arrangeret udflugt og byturnering.

Månedsturnering

Tilmeld dig på GolfBox senest søndag før kl. 16.00.

Fælles start kl. 16.00, hent scorekort senest 15 minutter før start. Der kan kun betales med kontanter eller Mobilpay.

Scorekort afleveres senest kl. 20.30.

Spisningen starter. Kl. 21.00.

Afmelding efter tilmeldingsfristens udløb (søndag) samt udeblivelse uden afbud på dagen koster. Kr. 100,-. Beløbet opkræves af spilleren ved næste månedsturnering.

Sidst opdateret: 12. maj 2020
Ret til ændringer forbeholdes.