Fritspilsaftaler

Herning Golf Klub har indgået nedenstående aftaler.

Firkløver

Følgende klubber deltager i Firkløver aftale om fritspil for 2018:
• Birkemose Golf Club
• Brande Golfklub
• Dejbjerg Golfklub
• Give Golfklub
• Herning Golf Klub
• Jelling Golfklub
• Kellers Park Golf
• Åskov Golfklub

Medlemmer

Firkløver tilbydes kun til klubbernes fuldtidsmedlemmer og dermed ikke til fleksmedlemmer, hverdagsmedlemmer, 9-huls medlemmer eller nabomedlemmer.

Firkløver skal altid købes i medlemmets hjemmeklub.

Rettigheder

Firkløver giver fri adgang til klubbernes 18-hullers baner, samt deltagelse i alle åbne turneringer på de enkelte klubbers medlemsvilkår.

Firkløver giver IKKE adgang til klubber-i-klubben.

Medlemmer med Firkløver skal ved besøg på HGK´s bane bekræfte deres tid på Proboks24 terminalen i greenfee rummet. Bagtag bæres synligt på baggen.

Prisen for et Firkløver er for 2019 aftalt til kr. 800.-,
Indbetales til Herning Golf Klub, på reg. 7620 konto 0002034377 – med angivelse af medlemsnummer.

HI Golf

HI-aftalen om fritspil for 2019 omfatter Ikast Tullamore Golf Club og Herning Golf Klub.

Medlemmer

HI tilbydes kun til klubbernes fuldtidsmedlemmer og dermed ikke til fleksmedlemmer, hverdagsmedlemmer, 9-huls medlemmer eller nabomedlemmer.
HI skal altid købes i medlemmets hjemmeklub.

Rettigheder

HI giver fri adgang til klubbernes 18-hullers baner, samt deltagelse i alle åbne turneringer på de enkelte klubbers medlemsvilkår.

HI giver IKKE adgang til klubber-i-klubben.

Medlemmer med HI skal ved besøg på HGK´s bane bekræfte deres tid på Proboks24 terminalen i greenfee rummet. Bagtag bæres synligt på baggen.

Prisen for HI er for 2019 aftalt til kr. 1.000.-.

Tange Sø

Der er indgået aftale med Tange Sø Golfklub om fritspil på hinandens baner.

Aftalen gælder kun fuldtidsmedlemmer i de 2 klubber, der kan spille hinandens baner hele ugen.

Tange Sø har dog udvidet aftalen, så den også gælder HGK hverdagsmedlemmer, der kan spille frit på hverdage i Tange Sø.

Der bestilles blot tid på Golfbox, og tiden bekræftes på Proboks24 standeren hos Tange Sø.

Grupper bestiller tid i sekretariatet, pris kr. 100,- pr. spiller.