Onsdagsherrer

Far spiller golf

Onsdagsherrerne er "en klub i klubben", som har til formål at arrangere og afvikle onsdagsmatcher i sæsonens løb samt fremme det sociale samvær i forbindelse hermed.

Turnering

Der afholdes onsdagsmatcher alle onsdage i april, maj, juni, juli, august & september, hvor alle mandlige medlemmer over 18 år er meget velkomne til at deltage. Den sidste onsdag i hver måned, dog ikke i juli, afholder vi månedsafslutning med gunstart, fællesspisning og hyggeligt samvær.

Vi spiller hver onsdag om attraktive præmier. Der er samtidig mulighed for optjening af point til den løbende årsmatch, hvor der kan vindes rejsegavekort, bolde, vin, golfudstyr og meget andet, takket være det gode samarbejde med vore sponsorer.

Turneringsoversigt

Turneringsbetingelser

Sidste nyt

21.01.2020

GUT APELDÖR turen er udsolgt nu og der optages kun nye på venteliste.

10.01.2020

Herreturen 2020 går til GUT APELDÖR i Tyskland og tilmeldingen er åbnet i Golfbox, hvor flere detaljer kan ses. (der er også sendt mail ud til alle onsdagsherrer)

25.11.2019

Ifm. generalforsamlingen under punkt 4, indkom der i alt 3 forslag, som alle omhandlede det samme emne - nemlig hvordan Komiteen forholder sig til evt. aflysninger af matcher ifm. Force majour lignende tilstande, som vi oplevede i 2019 ifm. 1 onsdagsmatch.

De 3 forslag kan ses her og efter endt afstemning viste der sig et flertal for forslag 3, fremsat af komiteen.

Forslaget vil blive indarbejdet i turneringsbetingelserne for den kommende sæson.

24.11.2019

Referat fra Generalforsamlingen kan læses her

Såfremt du har gevinster, som ikke er afhentet, kan du resten af året afhente disse ved Golfmanageren i Hernig Golfklub (Bo West) - se evt. under menuen uafhentede gevinster, om du har noget til gode.

13.10.2019

Generalforsamlingen i onsdagsherrerne blev gennemført 11.10.2019 med 35 deltagere.

Formandens beretning kan findes her:

De tilstedeværende vindere af årspræmier kan ses her

1.8.2019

I går blev onsdagsherrernes match desværre afviklet under meget forskellige vejrforhold. Læs mere her